2008. január 28., hétfő

A Novák család barátságos otthonában


Hála az Úrnak,szerencsésen megérkeztünk az elmúlt este Kiskőrösre. Köszönjük mindazoknak,akik gondoltak ránk,imádkoztak értünk.Az imádságnak nagy hatalma van!Gondoltam-e én kora tavasszal,mikor a férjem olyan rosszul volt,hogy a szó szoros értelmében a padlón volt,hogy ősszel majd egy többszázkm-es utat vállal?Akkor úgy nézett ki,hogy minden utazásnak vége,munkának vége.Le kell állni....
És ime a csoda!Még a botra sincs szükség!Azt otthonhagytuk.És az a sérült,kopott gerinc jól birta a hosszú utazást.Semmi gond,semmi fájdalom.Ki tette ezt a csodát? Csak az Ur egyedül.Hogy felhasználta eszközként az orvost,a fürdőkezelést ?-..ez nem vitás.De a dicsőség egyedül az Övé ,minden jóért,minden gyógyulásért,ezért az útért,az újabb áldásokért,amit a napokban kapunk Tőle az ifjusági konferencián. Az Úr adja az Ő szolgáinak,hogy teljes bátorsággal szólják az Isten beszédét...(Ap.csel4,29)
KRISZTUS CSODATETTEI ILUSZTRÁCIÓK AZ Ő PRÉDIKÁCIÓS KÖNYVÉBEN ( idézet C.H.Spurgeon-1500 gondolat.c.füzetből)

Friday October 19, 2007 - 02:16pm (EEST)
Next Post: Renáta-jó partner a festésben Previous Post: Entry for October 18, 2007
Comments(2 total)

Evi
Offline
Amulok, hogy O az artatlan mit tett-tesz ertunk.... Legyenek aldott eszkozok es mi is halasak vagyunk a beszamolok hallattan mindenert.
Saturday October 20, 2007 - 09:35am (EEST)

Adina
Offline
Dicsoseg az Urnak a gyogyulasert!
Saturday October 20, 2007 - 02:50am (CDT)

Nincsenek megjegyzések: