2012. február 5., vasárnap

Még nincs vége

És Istennek úgy tetszett,hogy meggyógyitson.Ez a mondat korábbi bejegyzésemből egy idézet.Én ezt teljes szivvel hiszem.!És ez be is következik.Hogy mikor ?Erre felelni nem tudok.Az is megtörténhet,hogy nemsokára,de az is,hogy majd csak az örökkévalóságban.Ez kizárólag Isten döntése.Barnabás (a tolókocsis) fiam mondta egyszer nekem:
Édesanyám,én már ebben az életben nem várhatok gyógyulást.JONI is mennyit imádkozott gyógyulásért és mások is érte,s mégsem gyógyult meg.Igy szereti és használja őt az Isten a misszióban. Nekem izomsorvadásom van.Gyógyithatatlan betegség ez.Én elfogadtam.Engem is igy szeret az Isten.DE az vigasztal,hogy a mennyben NEM LESZ TOLÓKOCSI !Ott úgy fogok szaladni,hogy mindenkit elhagyok,ha lehet.....
Barnabás 14 évesen /Már Váradon laktunk/
Egy másik alkalommal éppen a KÁPOLNAAVATÁSKOR a Táborban közel 600 ember előtt arról beszélt,hogy vannak dolgok amiket másképp nem,csak szenvedések által tudunk megtanulni.

Erre én is most azt mondhatom :Uram,még sok a tanulnivalóm....
,,Valaki azt mondta: a hit olyan, mint a film - a sötétben hívják elő. Ha a hitünk soha nem volna próbára téve, akkor semmi sem késztetne arra, hogy keressük Istent, és közelebb kerüljünk hozzá. Könnyű olyankor dicsőíteni Istent, amikor jó egészségben vagyunk, és a számláink be vannak fizetve. De amikor a világosság hirtelen sötétségbe fordul, akkor fedezzük fel, miből van a hitünk ."-Az idézet a Napi Áhitatból van febr.5-re (a blogom jobboldalán is megtalálható).Az idézet szerzője Sinka Csaba lp.Érdemes elolvasni !