2009. november 10., kedd

Vasárnap /együtt a Táborban/




Csikszeredában

Ez a kép nov.elsején készült a csikszeredai bapt.gyülekezetben.Borzási Gyula testvér is velünk volt.Jelen esetben ő fényképezett.
Kérjük az aratás Urát ,küldjön munkást (lelkipásztort)ebbe a gyülekezetbe.
Jó volt hallani az Adél bizonyságtevéséből a jó hireket és az abban való hitet,hogy meg fog telni szomjas szivü igehallgatókkal ez az imaház.Adél Kolozsváron van az egyetemen és volt a váradi regionális konferencián.Onnan hozta a jó hireket.
Amikor a képen látható tinédzser árva gyerekeket látom,Siegel Erwin testvérünk jut eszembe Münchenből.Ő nagyon szeretné,ha minél több árvaházi gyerek lelne igaz otthonra a gyülekezetben.(az előljáró testvérek :Kui Bálint,Lázár Ede,valamint feleségeik Enikő és Iru tesznek azért,hogy ez igy legyen)Áldja meg őket az Úr mindezért !

Menjünk fel az Úr házába !

Ezt a felszólitást a zsoltáros irja.Menjünk fel.....
Itt a Hargitán ahol mi lakunk,mi igy mondjuk :
Menjünk le az Úr házába.(a házunk a dombtetőn van,a kápolna lenn a Tábor területén),tehát lefelé kell menni.
Első a férjem,őt nem lehet megelőzni (mintha nem is lett volna balesete),a házaspár aki követi őt Fehér András és felesége Viola,utánuk következek én..
Viola a férjem lánytestvére és András(Bandi) a sógor.
Itt vannak nálunk egy néhány napja (kezelésen)
Áldott időket töltünk együtt az Úr jelenlétében.
Vasárnap délelőtt és délután is együtt volt a kis gyülekezet a Táborban.Borzási testvér és kedves felesége is már a múlt vasárnap is velünk volt.
Ők is hazaérkeztek Angliából.Az elmúlt vasárnap úrvacsoráztunk is együtt (a bort a bibliában emlitett KÁNÁ-ból hoztam a Szentföldről).Az igéből szolgált B.Gyula tv ,id.Veress Ernő(a férjem) és az énekeket orgonán kisérte Márta (a Gyula tv.felesége)


Olajfák hegye



Sziklatemplom Jeruzsálemben






Posted by Picasa