2010. február 16., kedd

Élő közvetités Zilahról

Tegnap kezdődött Zilahon az evangélizáció.Novák Zsolt tv.szolgált.Én most csak messziről követem az adást(nem mehetek még ki a hidegallergia miatt)de olyan jó igy is bekapcsolódni és hallgatni a szolgálatokat.Tegnap este több mint 200-an voltak online hallgatók.Ott helyben ZILAHON ennek közel háromszorosa.
Aki nem látta az adást, utólag is meg lehet hallgatni a zilahiak weblapján.
Ma este a férjem hirdeti Isten igéjét.Testben gyenge,törékeny cserépedény,de az Úr meg tudja erősiteni és betölti az Ő erejével.Ezért imádkozom. És imádkozom a hallgatókért is.Áradjon ki az Úr Lelkének ereje mindannyiunkra !Zilahon .
Kedves emlékek füznek ehhez a zilahi gyülekezethez.14 évig laktunk ott.Nehéz,küzdelmes de mégis sok örömmel ,áldással teli évek voltak ezek.Az akkori államhatalom beépitett emberei próbáltak ártani, amivel csak lehetett (mérgezés,tüzeset ,besugók,ármánykodások )Nem sikerült a tervük,sőt mind a javunkra vált.A családunkat összekovácsolta a sok megpróbáltatás.A gyülekezet támogatott,a vezető testvérek úgyszintén ,és nem az lett amit az ellenség akart.Nem futott szét a nyáj,mert az Úr a JÓ Pésztor őrködött felette.Ma is egy élő,fejlődő gyülekezet a zilahi....Legyen áldott az Úr Neve érte!
Az élő adást este 7 órától lehet nézni ITT