2009. március 31., kedd

Holnap Marosvásárhelyen,Csütörtökön Zilahon,pénteken Kabán (M.O.)

Ha az Úr akarja és élünk holnap autóbusszal szeretnénk elérni Vásárhelyre.Ott lennénk a PRO CHRIST evangélizáción,amit most Sándorék szerveztek meg egy egész hétre.Majd csütörtök délben indulnánk a férjemmel szintén busszal Zilahra (ott szeretnénk lenni az esti összejövetelen).Pénteken pedig reggel indulnánk Elekes Sámuel testvérünk segitségével kiskocsival KABÁRA (Magyarországra)hitmélyitő és evangélizációs alkalmakra.
Még lesz utunk kétszer az idén Magyarországra.Ugyanis a férjem igent mondott a
Baptista Ifjusági Konfenciaára való meghivásra BÉKÉSEN áprilisban és
Baptista Missziós Konferenciára................ugyancsak Békésen május közepén.
Tehát van program,de kell az erő is,a felülről jövő.És szükségünk van a ti imáitokra is.
Köszönjük !

Hazaérkeztünk Kolozsvárról

Tegnap délután ujra itthon a Hargitán tettük ki a lábunk az autóból.Mezei János és kedves felesége Erzsébet hoztak haza.Tél volt mikor innen elmentünk,és tavasz mire hazaértünk.Elolvadt a hó,énekelnek a madarak.Már a gyik is előbujt és kinn sütkérezett a napon.Ki olyan,mint Isten ,aki újra életre hivja a szunnyadó természetet?
Őrá vár a mi szivünk.Küldjön olyan meleget,hogy életre keljen sok fagyos sziv és Krisztus nevének ismeretével és dicséretével teljen be az egész Föld !
Áldott napokat töltöttünk Kolozsváron.Jó volt látni a telt imaházat az IRISZEN.És milyen sok fiatal eljött.Találkoztunk Zilahiakkal is (Kovács Zsuzsa,Fazakas Kinga és a bátyja)Találkoztunk Kónya Déneskével is,aki elhozozta néhány barátját is.Aztán Szatmárról Tibivel is találkoztunk a Jóna öccsével.Külön ki kell hangsulyoznom,hogy a fiatalok nagyon szépen szolgáltak,énekeltek Elekes Attila vezetésével.Örültem,hogy találkozhattam az Attila feleségével Timivel,aki babát vár.Az Úr áldja meg őket.
Több családnál megfordultunk Bakó,Babos és Öcsi testvéréknél.Vendégszerető emberek.
Szálláshelyünk Jancsiéknál volt egész végig.Megismerkedtünk a családjukkal,unokákkal.Iker unokák is vannak a családban.Olyan aranyos két fiucska (2 évesek)Jánoska és Dávidka,valamint Sára.Ő is két éves lesz hamarosan.Aztán még igéretben van van másik két unoka is.Szeretetben élő család !
Ha láttátok volna milyen szép virágkosár fogadott az udvaron,és bent is.Sajnos nem tudom a képet feltenni,mert továbbra is gond itt nálunk a lassu internet.Nem is ez a lényeg.
Hála az Úrnak szólt az Úr igéjén keresztül estéről-estére.Megtérésről,ujjászületésről,Szent Lélekkel való beteljesedésről az Úr eljöveteléről.Vasárnap együtt úrvacsoráztunk.Babos tesvér (gyülekezeti vén)szolgáltatta ki a szent jegyeket.
A férjemet is megerősitette az Úr a szolgálatra.Egész jól viselte az utazást is.
Köszönjük az imákat amit értünk küldtetek az Úr elébe,Szombaton 4 órától női alkalom is volt.Hogy mennyien eljöttek !Ugy kb 6o - 70-en.Az is csodálattal töltött el,hogy amit az Úr elkezdett Erzsébeten keresztül (mármint a női alkalmak megszervezését) 9 évvel ezelőtt,az mai napig is jól müködik.Áldott legyen az Úr !
A témánk :Az asztal teritve (a 23 zsoltárból )Ki,miként,hogyan,mikor teritünk asztalt_Milyen az asztalterités,mikor az Úr teriti.És milyen asztal lesz teritve a mennyben,amit Ő készit nekünk?
A prédikációs szolgálatok meghallgathatók az interneten is.Ha megszerzem a cimet kiirom ide.És itt a cim