2010. augusztus 23., hétfő

Újabb imakérés

Tegnap délután kaptam a hirt Németországból Lize barátnőmtől,aki arra kért,imádkozzunk IVÁN BARNABÁSÉRT aki annyira súlyos beteg,hogy lélegeztetőgépre kellett tegyék .Barnabás.. Iván Imréék második fia .Nős ,két gyermekük van.Fiatal 30 év körül.A mi Barnabásunkkal,ha élne, kortársak lennének.Istenfélő,komoly odaszánt életü.Németországba ment ki családjával együtt egy néhány éve,mivel ott végzi a bibliaiskolát.Talán valami megfázással,torokgyulladással kezdődött az egész,épp itthon voltak Magyaroszágon :Balatonszemesen ahol rosszul lett, és Siófokon korházba került.Továbbitom az édesapja által irt levelet :
Kedves Testvéreink!
Barnabás fiunk egy nagyon súlyos gyúlladásos fertőzést kapott. Ez elzárta a légutakat, és altatásban lélegeztetőgépen fekszik a siófoki kórházban. Az orvosok pillanatnyilag széttárt karokkal tehetetlenül állnak a helyzet előtt. Bevallásuk szerint még nem találkoztak ilyen esettel. Kérünk benneteket, hogy hozzátok imádságaitokban Istenünk elé.
Köszönettel és szeretettel: Iván Imre
Tegnap délután Marosvásárhelyen a gyülekezettel együtt mindannyian imádkoztunk Barnabásért és a szülőkért ,feleségért is.
Anyaként aki átment ilyen megpróbáltatáson nagyon is átérzi mit jelent együtt szenvedni a szenvedővel,mégpedig a gyermekünkkel.Engem is nagyon átjárt egy együttérző fájdalom,hiszen ehhez a családhoz nagyon közel vagyunk.Ők voltak azok,akik annakidején mikor Barnabás fiunkról kiderült,hogy gyógyithatatlan beteg épp a Bukovszky családnál tartózkodtunk és utánunk jöttek Szemesről Pestre,hogy náluk is legyünk egy bizonyos időt.Nem számitott az sem nekik,hogy a mi fiunk bárányhimlős is ráadásul,s
az ő gyerekeikre is ráragad..DE az Úr megkimélte akkor őket ettől.Majd csak évekkel később estek át ezen.Közben a kis Napsugár is megszületett Lengyeltótiban.Egy hét mulva ők jöttek utánunk és hozzájuk vittek.Majd ide Romániába is ők hoztak haza 1986 január végén.Kocsijuk tele könyvvel,tápszerekkel.Hozták a zilahi hivő családok számára.De nem ez volt az első útjuk.Sok-sok utat tettek Erdélybe segitve a rászorulókon.Majd Erdélyből kitelepülő jó néhány családot befogadtak,másoknak munkahelyet adtak, igy segitve őket.Ezt nem lehet elfelejteni. Az Úr méginkább nem felejtkezik el róluk, és hiszem,hogy ott van velük ezekben a nehéz napokban.
Zsolt 16,5
Az Úr az én osztályos részem és poharam; te támogatod az én sorsomat.

Kérlek kedveseim, imádkozzatok Barnabásért és az ő kedves családjáért !