2009. november 18., szerda

Jaj helyett :hálaadás !

Hálaadás minden körülmények között
A férjem ma- a fővárosba, Bukarestbe
utazott.A lányunk Napsugár és férje Sándor vitték el erre az útra autóval.
Korábban hallottuk egy zilahi testvértől,hogy van a fővárosban
egy olyan Klinika,ahol szép eredményeket értek el a
szemfenékbevérzéses pácienseknél,akik elveszitették a
látásukat.Szilikont helyeznek a szembe amit otthagynak 3
hónapig,utána amikor kiveszik a szilikont az illető ujra lát.Föl is
kereste a férjem az egyik ilyen operált beteget,és tényleg igy van.A
teljesen látásképtelen (cukorbetegség miatt)most újra lát ,kocsit
vezet.Zilahon lakik a Kraszna utcán.
Ötvenvalahány éves.Valami nagy csoda!
Elment a férjem is ehhez az orvoshoz,és most
útközben telefonon hivott,hogy az orvos nem vállalta fel a
mütétet. A glaukóma(zöldhályog) eléggé előrehaladott.,valamint a korábbi mütét ,és a gyógyszerek ,valamint a bevérzés miatt a szemfenék állapota siralmas.A szivgyógyszerek miatt pedig vérzékenység lépne fel egy mütét alkalmával..... ....
Tudjuk a mi Istenünk nem ejt hibát.Az Ő kezében van ez az
egész dolog.
Mikor a csontritkulás miatt volt a férjem a kórházban évekkel ezelőtt,az orvosok akkor is azt mondták,hogy nem tudnak rajta segiteni.És az Úr csodát tett.Meggyógyult,hála az Úrnak.Aki olvasta a férjem könyvét "Csak eszköz voltam" abban a recept is megvan amit az Úr felhasznált a gyógyulás érdekében.(egy kanál darált mák mézben elkeverve minden nap reggel éhgyomorra)És használt !Hogy ebben az esetben mi lesz az Úr tovébbi terve,nem tudjuk.De akik Istent szeretik minden javukra van,mint akik az Ő végzése szerint hivatalosok.
Már az is csoda ,hogy ezzel a gyenge látással (már csak alakokat ismer fel)annyi és annyi gyülekezetben szolgált ebben az évben.Néhány hete számbavettem,hány gyülekezetben szolgált a férjem ebben az évben januártól október közepéig és kiderült ,hogy több mint negyven különböző helyen ! (ezért is jó a blogirás )Hála,hála mindenért hála a mi Istenünk felé !
Mai igénk az Áhitat-ból a jakabi ige volt a hitből való gyógyulásra.

Jak 5,15"
És ahitből való imádság megtartja a beteget,és az Úr felsegíti őt.És ha bűnt követett is el, megbocsáttatik néki."

Itt még közzéteszek egy érdekességet a csontritkulás gyógyszerével kapcsolatosan :
Mák csontritkulás ellen

Szlovákiában több évvel ezelőtt egy egész temetőnyi sírt kellett exhumálni, mert áthelyezték azt a falu túlsó oldalára. Mindenki legnagyobb meglepetésére a csontok teljesen ép állapotban voltak, olyannyira, hogy tudományos vizsgálatot indítottak az okok felderítésére. Az eredmény egyszerre volt banális és megdöbbentő. Kiderült, hogy a helyi lakosság rendszeresen, heti 3-5 alkalommal fogyasztott étkezési mákot különböző ételek formájában, mivel épp a máktermesztés volt a falu egyik fő bevételi forrása.

A további tudományos kutatások kiderítették, hogy a mák olajának rendkívül magas foszfor tartalma volt a „felelős” a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba beépüléséért.

A kutatások során létrehoztak két, egyenként 20-20 fős csoportot, melynek tagjai előrehaladott csontritkulásban szenvedő nők voltak. Az egyik csoport hagyományos kezelést kapott, míg a másik napi 1-1 mokkáskanálnyi mákolajat szedett. Az eredmény mindenkit meggyőzött! A mákolajjal „kezelt” csoport valamennyi tagjának csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

Tanácsom tehát: hetente 3-szor fogyasszon mákos ételeket, vagy rendszeresen alkalmazza a gyógynövény szaküzletekben is kapható mákolajat. Vigyázat! Levegővel érintkezve gyorsan avasodik, ezért mihamarabb zárja vissza a kupakot, és tegye hűtőbe!
/forrás :internet/