2009. április 22., szerda

Békés-re utazunk -ott lakik egyetlen húgom Éva a családjával


Megint csomag ,megint táska,
Megint kész az indulásra....
Ez a kis idézet egyik gyakran szavalt versem volt gyerekkoromban.Azért is,mert sokszor utaztunk a szüleimmel.Édesapám bányavidéken talált munkát,de végleg soha nem tudott elszakadni a szülőföldjétől.És ez jó is volt.Minden nyáron az egész családunk hazautazott a ,,hepehupás vén Szilágy,,-ba a szülőfalunkba Mocsolyára (ma Gyümölcsvölgye )
Ez a hazaszeretet aztán belénk ivódott gyerekekbe.Most is ,bár Széelyföld egyik legszebb pontján a Hargitán lakok,de mindig nagyot dobban a szivem,ha szülőfalumra gondolok.Ott tanultam meg járni,ott tanultam meg először hangosan imádkozni a gyülekezetben (olyan 8 éves lehettem),és ott lakott drága két nagymamám,és egy nagyapám,akiktől olyan sokat tanultam ,és akiktől nagyon sok szeretetet kaptam.
Most a határon túlra megyünk,ha az Úr akarja...azért kell csomag,azért kell a táska.Igaz,nem sok időre ,pétektől-vasárnapig ..... esetleg hétfőig.
BÉKÉSEN országos ifjúsági Konferencia lesz.A Sportarénában lesz megtartva.A férjem vasárnap délelőtt fog szolgálni...Kérünk,ha téehetiek imádkozzatok érte!
A Konferencia fő témája :Az imádság.Legyen ez a téma minden nap,még halálunk órájában is a legszükségszerübb dolog.,mert az imádság a lélek lélekzetvétele.
Örömmel megyek Békésre,mert ott találkozok egyetlen húgommal Évával,akit már másfél év óta nem láttam.