2010. március 23., kedd

Köszöntöm a 100.-ik és a 101.-ik olvasómat



Az ablakunkat diszitő két ,cserépben virágzó,fehér és kékszinü jácintokkal köszöntöm Kiss Zsuzsát és Máté Erikát.Áldjon meg titeket és családotokat gazdagon a mi mennyei Atyánk !

Vasárnap Baróton

Reggel 1o órára lementünk Barótra.Andris vitt le kocsival.Az imaórát Józsa László tv. tartotta.Imádkoztunk a pásztor nélküli körzetekért,gyülekezetekért.Majd Virág Sándor tv.kisérte fel a férjemet a szószékre.Az okos és a bolond szüzek- volt az igehirdetés témája.Ebédelni ismét Violáéknál,majd délután 4 órától a bibarcfalvi gyülekezetben voltunk.Innen fél hat után Violáékkal együtt ismét Barótra indultunk.Telt imaház várt minket.Sokan eljöttek meghallgatni az evangéliumot.Az ige János evang.3 részéből volt.Nikodémus felkeresi Jézust.A Krisztustól kapott üzenet élő és ható volt jelen esetben is.Az énekkar is lelkesen szolgált. A lelkipásztor és felesége hivott meg minket vacsorára.A finom és izletes vacsora mellett, barátságos otthonukban jó beszélgetéseink voltak.
Ha valakit érdekel és szeretne egy kis izelitőt a gyülekezeti együttlét hangulatából ,kapcsoljon rá az alábbi linkre,a videókra amit feltettem a you tub-ra itt és itt


Szombaton Bibarcfalván




Szombat reggel fél kilenc felé Szentmártonban autóbuszra ültünk és egész Bibarcfalváig mentünk.Korábban ez az út nagyon zötyögős volt,de most már aszfaltút van itt is.Bibarcfalva a férjem szülőfaluja.Fiatalasszonyként én is laktam itt 3 évet.Egy évet pedig Baróton.Itt volt a munkahelyem az aszfaltozó állomásnál.Laboránsként dolgoztam itt.
Sógornőm Viola már várt a kapuban.Aztán megérkezett Bandi sógor is és kedves fiuk Andris.Ők voltak most a szállásadóink és ellátóink.Megjegyzem :fejedelmi ellátásban részesültünk.Este 7 órától házi bibliaórán vettünk részt ugyancsak náluk.Kedves időt töltöttünk az Ige mellett.
A délután folyamán meglátogattuk Lujzika nénit és Bandikát.Ők is már vártak minket a kapu előtt.Barátságos,meleg szobába invitáltak,majd még a szomszédasszony is bejött és majd együtt imádkoztunk,énekeltünk.