2009. július 19., vasárnap

Szöveg igen,de kép nem...

Nem tudom mi az oka,de bárhogy próbálkoztam,nem sikerült képeket föltenni.Ez vasárnaponként igy szokott lenni?Leterhelt a blogger?Nem tudom.
Lett volna egy néhány jó kép, amit föl akartam tenni,de majd később...
Egyébként itt nálunk zajlik az élet.A napokban ment haza egyik unokánk Mirjám, aki a gyerektáborban vett részt .Két éjszaka itt aludt az érszőllősi kislányokkal,majd Efraim fiunk jött utánuk. és hazavitte őket. Ittmaradt másik két testvére Judit és Jémina.Aztán csatlakozott hozzájuk Pálma és a barátnője Evelin.Úgyhogy most négyen vannak itt nálunk (gyerekek)
Aztán nagy örömmel otthonunkba fogadhattuk Márkus Etelkát és kedves férjét,valamint Andrást a fiut.Ő most fejezte be az egyetemet kitünő eredménnyel.Ezt csak úgy megtudtam,ő nem dicsekedett ezzel.
András szeret sportolni.Távfutásban már nagyon jó eredményeket ért el.Itt is futott a Hargitán,de mire megmutattam volna egy jó pályát ő már elfutott Kolozsvárra.(persze autóstoppal)
A szülei még itt vannak.Nagyon szerények,kedvesek.Nagy tudású,mégis egyszerü,szeretnivaló emberek...
Etelkát gondolom sokan ismeritek már a román tv.magyar adásaiból.Ő az egyik szerkesztője a vallásos müsornak.Őt és minket egy Barnabásról szóló újságcikk hozott össze.Etelka a cikk olvasása nyomán útrakelt ,hogy megismerje a Barnabás szüleit,és többet is tudjon meg róla.2004 őszén az elsők között keresett fel Gyergyóban.Akkor költöztünk oda gyülekezetplántálás végett.És akkor született egy kis film,ami erről szól.
Aztán következett még több találkozás, és megannyi új e látogatások nyomán.Nem a véletlen müve volt,hogy megismertük őt.Nagy öröm,hogy most már férjével együtt lehetnek a vendégeink.
Képzeljétek Etelka nő létére kaszálni is tud.(látszik,hogy székely)Nemcsak a filmet vágja,hanem a füvet is .Majd fölteszem a képet is,hogy lássátok,nem levegőbe beszélek.