2009. április 21., kedd

Újra HOMORÓDALMÁSON


Vasárnap délelőtt a tábori istentiszteleten,délután pedig Homoródalmáson voltunk.Király Barna testvér volt a sofőrünk.A táborból velünk jött még Editke és volt egy zenészünk is Marosmegyéből,aki jelenleg a táborban dolgozik.Kb.16-on voltunk együtt.Hála az Úrnak ott volt az Úr közöttünk,láttuk az ő dicsőségét.Egyik édesanya boldogan tett bizonyságot arról,hogy felnőtt fia,akiért olyan rég imádkozik új életet kezdett.Felszámolta a múltat,többek között a cigarettázást is,ami nagy szenvedélye volt.Ott volt a fia a gyülekezetben,s örömünkre erről személyesen is bizonyságot tett.Volt egy idősebb hallgató is,aki megvallotta,hogy hosszú távollét,eltékozolt idő után vissza szeretne térni az ,,Atyai Házhoz".Olyan örömünk volt ezt hallani és látni,hogy az Úr milyen türelmes (hosszan vár)és milyen kegyelmes !
A fenti képen a bal sarokban egy szürkeruhás temesvárról hazalátogatott testvérnő az összejövetel végén örömmel mondta,hogy ő ismer minket.
Kérdeztük,honnan ismer?Hát a blogról,amit rendszeresen olvas.Kiderült,hogy nemrég kezdte el tanulni a számitógép használatát és az interneten rátalált a blogomra.Örül nagyon,hogy hireket hall a szülőfalujáról.Hála az Úrnak!
Nekem is nagy öröm olvasni Evódia blogját,Efraim blogját....gyermekeink akik elég távol kerültek tőlünk,de milyen jó igy legalább tudni róluk,ismerni a napi gondjaikat,imádkozni értük.
Ezenkivül sok-sok blogtársam beszámolójának szintén nagyon örülök.Hálás vagyok azért amit az Úr életükben cselekszik és vannak sokszor közös gondjaink is,amiket megosztunk.És ez olyan jó.
Én csak tanulok tőlük !
Most mig ezeket a sorokat irom rájuk gondolok,és azokra az olvasókra,akiket lehet még nem ismerek,de ismeri őket az Úr.Imádkozom azért,hogy áldja meg őket a mi Istenünk gazdagon,teljesitse szivük kérését és velem együtt örüljenek mindannak amit az Úr eddig adott,és amiket ezután kapunk Tőle kegyelemből.....