2011. november 29., kedd

Elinditott az Úr a gyógyulás útján -hála,hála...

Köszönöm azoknak akik imádkoztak értem,akik fölhivtak telefonon (E.Lize  Nürnbergből,vagy húgom Békésről  és az itthoniak is )vagy sms üzenetet küldtek (köszönöm B.Viola !),vagy akik meglátogattak.S elsősorban hadd köszönjem meg az Úrnak,hogy teljesitette igéretét,miszerint nem próbál fölöttébb ,mint ahogy elszenvedhetem és a kimenekedést is megadja.1Kor.10:13 Hála érte !
 Volt aki kommentet küldött,olyan jólesett olvasni.De volt aki levelet is irt.Az egyik levélből idézek,amit Münchenből kaptam.S.Erwin irta :


"nagyon örvendek a sorainak, es gondolok önre és önökre imában. Föleg ez év második felében tapasztaltam, mennyire az Úr a nehéz és bajos idökben velem volt és bátoritott, és tanit arra hogy mindenben minél többé hozzá folyamodjunk.
Tudom hogy Ö most is ott van Annuska néninél! A Róma 8,28 lehet érthetetlen ilyen heylzetben, de az Úr nem téved – igaz milyen sokszor tapasztalták ezt már életükben.
Imádkozunk önökért továbbra is, és hogy az Úr Jakab levele szerint a kiutat is mutassa fel."

Megörvendeztetett ez a levél.Úgy van.Az Úr nem téved !
Olyan jó ez a biztatás .és az is hogy minden a javunkra szolgál,ha szeretjük az Urat.Én nagyon szeretem Őt,mert sokat bocsátott meg nekem ,Azt is  látom,hogy törődik velem,velünk.Azért engedi meg a próbákat,mert nem mindegy mivé formálódik az anyag.Még sok rajtam a csiszolnivaló.
.Szeretnék jól vizsgázni. 
  A mostani  vizsgaanyag is elég nehéz volt.Az elmúlt hetekben a nagy dózisú és hosszan tartó  antibiotikum kúra alatt olyan görcsök voltak a gyomromban,bélrendszerben  majd később a vesémben,(legtöbbször éjszaka) ,hogy kinjaim között arra gondoltam, jó lenne ha Isten most  hazavinne.Már a fájdalomcsillapitók sem használtak.Aztán eszembe jutott,hogy talán azért mert még nem vagyok készen.A vizsgadolgozat még nincs befejezve.Végig kell menni ezen az úton.És türelmesen várni.
És ime az Úr a mai nappal kezd felszabaditani a fájdalmak alól.Uram köszönöm Neked!És köszönöm E.Endre tv.-nek aki megvette és elhozta a megfelelő vesegyógyszert NOLICIN.Ez használ....
Még tart a DOXICICLIN kúra ,de a KETOPROFENT szeretném elfelejteni,meg a gombaölő szereket is.Nagyon megrongálta a vesémet ..A szemem sem birta az erős fényt,ezért nemigen tudtam gépközelbe ülni.Most megpróbáltam....
 Tegnap kaptuk a hirt Mészáros Kálmán tv.től,hogy Szenczi Sándor a Baptista Szeretetszolgálat vezetője két hete kórházban van és holnap reggel mütik.A szivvel van gond.Bypass mütét....Mi is gondolunk rá,imádkozunk érte valamint ROLIÉRT, akinek az állapota válságos.
Bővebben róla itt lehet olvasni :
I