2010. február 16., kedd

Élő közvetités Zilahról

Tegnap kezdődött Zilahon az evangélizáció.Novák Zsolt tv.szolgált.Én most csak messziről követem az adást(nem mehetek még ki a hidegallergia miatt)de olyan jó igy is bekapcsolódni és hallgatni a szolgálatokat.Tegnap este több mint 200-an voltak online hallgatók.Ott helyben ZILAHON ennek közel háromszorosa.
Aki nem látta az adást, utólag is meg lehet hallgatni a zilahiak weblapján.
Ma este a férjem hirdeti Isten igéjét.Testben gyenge,törékeny cserépedény,de az Úr meg tudja erősiteni és betölti az Ő erejével.Ezért imádkozom. És imádkozom a hallgatókért is.Áradjon ki az Úr Lelkének ereje mindannyiunkra !Zilahon .
Kedves emlékek füznek ehhez a zilahi gyülekezethez.14 évig laktunk ott.Nehéz,küzdelmes de mégis sok örömmel ,áldással teli évek voltak ezek.Az akkori államhatalom beépitett emberei próbáltak ártani, amivel csak lehetett (mérgezés,tüzeset ,besugók,ármánykodások )Nem sikerült a tervük,sőt mind a javunkra vált.A családunkat összekovácsolta a sok megpróbáltatás.A gyülekezet támogatott,a vezető testvérek úgyszintén ,és nem az lett amit az ellenség akart.Nem futott szét a nyáj,mert az Úr a JÓ Pésztor őrködött felette.Ma is egy élő,fejlődő gyülekezet a zilahi....Legyen áldott az Úr Neve érte!
Az élő adást este 7 órától lehet nézni ITT

2 megjegyzés:

Siko Margit írta...

Ugy orulok a lehetosegnek ,tobben is nezuk ez is kegyelem,kivanom hogy teremjenek gyumolcsot ezek az alkalmak.

Monika írta...

Kedves Anna!
Martha honlapjáról jutottam ide, és nagyon boldog vagyok emiatt!!!!!
Apósom,anyósom nyugalmazott lelkészek.....
Isten áldja! Monika-Mammka