2008. január 28., hétfő

Első vasárnap a NOVÁK családdal


Az Ige szól.....És hallgatók is vannak.Hála az Úrnak!Egy rövid kis ének,melynek első két sora sokaknak ismerős (a többi nem) ,hadd álljon itt bizonyságul,hogy Isten meghallgatott:Ma nagy az örömünk,zeng hálaénekünk,Mert ünnepnap van ma,A várvavárt család,kedves Novák családmegérkezett hozzánk.Ó áldd meg JÉZUS gazdagon őket.Vezéreld lépteik,És kegyelmedet árasztva rájuk,Növeljed a hitük!Már rég imádkozunk,azért fohászkodtunk,Küldj nékünk új munkást!És im meghallgattad buzgó könyörgésünk,Neked adunk hálát.Gyergyó.2007.dec.09

Tuesday December 11, 2007 - 01:23am (EET)
Next Post: Mintha most lett volna... Previous Post: Entry for December 11, 2007
Comments(4 total)

Mihaly
Offline
Nagyon koszonom a beszamolokat Anna testverem! Nagy orom az UR munkajat latni. Sok aldast kivanok a Novak csaladra, es gyumolcsozo szolgalatot. Ok a jobbik reszt valasztottak! Es Jezus szereti az ilyen donteseket!
Monday December 10, 2007 - 11:42pm (CST)

Evódi…
Offline
mi is közbenjárunk, és örülünk Gyergyóval!
Tuesday December 11, 2007 - 09:26am (EET)

Vadya
Offline
Kedves Mihály!Köszönjük a jokivánságokat!Nekünk is örömünkre szolgál,hogy nemcsak a mennyben,hanem a földön is vannak akik figyelemmel kisérik azt,mi történik erre mifelénk.Köszönjük a ránk szánt időt.Most már csak az következik,amit az énekiró mond:Jőjj,jöjj és lásd!Hogy örülnénk,ha meglátogatnátok.Sok ismerősötök van már Erdélyben,hosszabb időre kell jöjjetek...végiglátogatni.Megosztott őrőm kettős öröm.
Tuesday December 11, 2007 - 09:29am (EET)

Evi
Offline
De jooo! Oromuk a mi oromunk is, s halat adok, mert nem csak elkudte, de el is vegzi altaluk Istenunk, amit elkezdett! Amen!
Thursday December 13, 2007 - 03:35pm (EET)

Nincsenek megjegyzések: