2008. február 6., szerda

A FŐPÁSZTOR velünk volt !




Emlitettem a korábbi bejegyzésben,hogy majd beszámolok a vasárnapról is.Igy most ezt megteszem:
A férjem már közel két hete evangélizációs körúton van a Szilágyságban és Kolozsvár környékén.Igy, most vasárnap sem volt itthon.Novák Zsolt testvérünk is misszióúton.
De mégsem voltunk árvák(mármint a gyülekezetünk)Itt volt a FŐPÁSZTOR velünk.
Ő adott engedelmességet Király Barna testvérnek,hogy a meghivásunkra igent mondjon és ezen a vasárnapon meglátogasson.Olyan felemelő ,tartalmas,élő szolgálata volt és olyanok voltak az imák,énekek,bizonyságtételek,hogy nem is vettük észre az idő mulását.12 után 10 perccel vége volt a d.e.összejövetelnek,de valahogy senki nem akart felállni ,hogy készülődjön haza.Olyan jól éreztük
magunkat az Ur jelenlétében!És délután is igy volt.Délelőtt kb.21-22-en lehettünk.Egy jó kis család.Mi a Veress family is ennyien vagyunk ha mind összegyülünk......
Annak is nagyon örültünk,hogy Zsuzsát újra láthattuk.Hazajött egy hónapra még Izráelből hogy a házasságkötéshez való iratokat rendezze.Ahogy mondja,ha minden sikerül áprilisban lenne a mennyegző kinn Izráelben.A meghivást megkaptuk.
Jó volt hallani a bizonyságtételét.Többek között azt is elmondta,hogy Izráelben három kategóriába lehet sorolni az embereket,mégpedig:
1. A vallásosak,akik ragaszkodnak a tradiciókhoz
2.Az ateisták,akik nem hisznek
3.A keresztyének
Vasárnap délután a gyerekek is szolgáltak énekkel,aranymondással.Erika és Zsuzsa foglalkoztak velük szombaton.Én betegállományba voltam aznap.Elért a járvány,a virus.Sokat köhögök,de már gyógyulok.Az Erika forró ,citromos gyümölcsteája csodákat müvelt....Vagy inkább az a szeretet,mely benne van?Egyébként megjegyzem :Náluk ebédeltünk vasárnap.K.Barna testvér,. Edó a táborból.én, Ricsi és Renáta valamint Erika a háziasszony.

Nincsenek megjegyzések: