2008. február 6., szerda

Köszönjük az imáitokat !

Emlékeztek a múlt hétre,a balesetre ami Zsolttal történt?Ide belinkelem újra azt a néhány sort:
Zsolt balesetet szenvedett.Akkorát esett,hogy letört a vállperecből egy darab.A balkarját felkötötték egyelőre.Igy kellett indulnia evangélizációs kőrútjára:Kisgalambfalva, Érszőllős,majd Magyarország /bibliaiskola/Hétfőn pedig egy másik baj történt a kocsijával.Egyik gödörben a Selyem utcában egy akkora kö ütötte meg az olajtartályt,hogy az kilyukadt...elfolyt az olaj.
Hát azt meghegesztették másnapra,jó hamar...ügyes mesteremberek.Ha ilyen hamar történne a gyógyulás is,jó lenne.De semmi sem lehetetlen Istennél.!
Máriának is,Zsoltnak is szüksége van az imáinkra.Ugye csatlakoztok hozzánk az érettük való könyörgésben?S ezek után jönnek a csodák.Útban vannak felénk!ÁMEN!

És most örömmel újságolom én is(nemcsak Efraim)hogy a csoda megtörtént!Mégpedig Érszőllősön,hit által az Úr dicsőségére.Telefonon beszéltem vele a köv.napokban.tegnap pedig a feleségének Erikának telefonált Zsolt (immár Magyarországról) és azt mondta ,hogy nincs szüksége fájdalomcsillapitóra,megszüntek a fájdalmai ott Érszőllősön miközben imádkozott. Gondolom tiközületek is egy néhányan imádkoztatok érte.Én is ezt tettem.Isten cselekedett, a csoda megtörtént!Mindez az Isten dicsőségére.
Bátoritást jelent ez nekünk.

Jak 5,16
Valljátok meg bűneiteket egymásnak és imádkozzatok
egymásért,hogy meggyógyuljatok: mert igen hasznos
az igaznak buzgóságos könyörgése.


Nincsenek megjegyzések: