2010. szeptember 8., szerda

Rózsaszin felhő a Hargitán

Szines felhő.Ez nem komor felhő.












Jó hir : A férjem tegnap már énekelt is,igaz,nagyon gyenge ,halk hangon,de mégis.....
Az is felviditotta ,hogy eljöttek Napsugár lányomék meglátogatni őt a kis Sárával,majd Ernőék is,akikkel egy hosszabb sétát is tett egész a tábor bejáratáig.Ez már nagy dolog,mert mint mondta,újra kell tanulnia a járást.(nagyon legyengült a mütét után,mivel nem tudott enni)
Még mindig elég nagy a fájdalom,amikor kimegy a gyógyszer hatóereje,de hisszük,hogy idővel ez is megszünik .
Milyen hatalmas ereje van az imának!Vasárnap sok gyülekezetben imádkoztak érte és akkor éjszaka jóra fordult az állapota.Reggel már tudott enni.
"Az Úr irgalma végtelen,
Ezt folyton érzem én.
Habár nincs semmi érdemem,
Ő mégis hord kezén......"

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedvenc enekem! Hala a gyogyulas jeleiert. Istene a dicsoseg.

Csillagos írta...

Soli Deo Gloria!!!

iri írta...

Aldott az Ur, hala Neki!

Névtelen írta...

Nagyon örülök a jó hirnek.Mikor beszélhetnék Ernő bácsival.Nincs meg a telefon számom mivel elhagytam a telefonom.Megkerem Annuska nénit h csöngessen meg az én számom 0753477240.A sátoros evangélizáció nagyon jó volt.Gabrriella Gyergyószentmiklós

Boriska írta...

Hala Istennek az eddigi javulasert is, tovabbra imadkozunk Veress testverert es Annuska testvernoert, mert meg sok szamos evig szeretnok hallgatni a szolgalatukat . AMEN ugy legyen !!!

Budai Evódia írta...

kitartunk az imában!

vefraimne írta...

"Az Úr csodásan működik,de útja rejtve van....Ne félj tehát kicsiny csapat,ha rád felleg borul kegyelmet rejt s belőle majd áldás esője hull..."- nekem ez az ének jutott most eszembe, apukára gondolva. Tovább imádkozom
- minden nap -és a gyerekek is.

Névtelen írta...

Hálások vagyunk Istennek a gyógyulásért,nagyon örültünk a jó hírnek,Boriska

meli es csaba írta...

ez nagyon jo mar....Csaba

Viola írta...

Draga Annuska neni es Erno Batyank!

Szivbol koszonjuk az Urnak az uj erot es a lelkunk hala imat mond,azert ,hogy a jo Atya meghallgatta konyorgeseinket es imatkozunk a tovabbi gyogyulasert,valamint Annuska neninek sok eroert es kitartasert !
Amint ,Efraimnak es Ernokenek irtam,mi nem is tudnank,meg a " hazakoltozesre" gondolni!Hisszuk es kerjuk a jo Istent,hogy tovabbra is tegyen csodat az O kegyelme es josaga altal!Baroton is kertem a testverek imatamogatasat es most az jut eszembe,hogy az Ur meghallgat imat...
Sok szeretettel pusziljuk, Viola es Zoli,Szuleim es Andris.

eunika_balog írta...

Hiszuk ,hogy a hetvegere meg jobban lesz es egyutt tudnak majd orulni a Veress es az Ady csalad:)aztan majd kell jovore szervezni egy olyan talakozott ahol az unokatestverek is egyutt lehetunk epp Evodiaval szamigatuk korubelul 50 lennenk :)en nagyon szeretnek egy ilyen talakozot .Kivanunk aldast es oromet a hetvegere es tovabbra gyogyulast!

Módi Noémi írta...

De jó ezt olvasni! Hála az Úrnak! Sok erőt és gyógyulást a továbbiakban is!

encóka írta...

én is nagyon örültem ennek a jó hírnek! tovább imádkozunk, és tessék átadni üdvözletünket Ernő bácsinak! szeretettel gondolunk rá és emlegetjük az Úr előtt!!

Unknown írta...

Kedves Annus néni!

Üdvözlöm a drága Ernő bácsit. Sokat imádkoztunk érte. IslikNoémi tájékoztatott, éppen Szilágysomlyón szolgáltam... Veletek vagyunk!

Névtelen írta...

Itt Nagyvaradon is imadkozunk Veress testverert es Anuskaert.Mindig szeretettel es nagy nagy tisztelettel gondolunk az egesz csaladra!Az Ur kegyelme,szeretete, gondviselese es aldasa legyen mindojokkel!Hajnal-Levi-Zsolti a Betlehemi imahazbol.