2010. szeptember 6., hétfő

Egy tenyérnyi felhőcske


Hetedszerre ezt mondta a szolga: Most egy tenyérnyi kis felhő emelkedik föl a tengerből. I.Kir.18:44

A ma reggeli áhitat-ból/ idézek: A tenyérnyi kis felhőből nagy eső lett.... Kicsi felhőből is lehet zápor.
/ Tőtős János/
Ez az üzenet nagy bátoritást jelent nekem.És megláttam a felhőcskét,amely megjelent a láthatáron.....azt,hogy ma volt az első nap,hogy a férjem tudott egy keveset enni úgy,hogy be is fogadta a gyomra az ételt.És ez bátoritás.A fájdalom még mindig erős maradt estig.Azért csak estig,mert most amikor e sorokat gépelem,nincs fájdalom,jó mélyen alszik a férjem.
Az Úrnak hála a sok-sok imádkozóért és a segitségnyújtó kezekért.Köszönöm kedves Csillagos és Eunika kommentelőm a jó tanácsot .Amikor már a Saridon nem hatott ,meghozták az általatok javasolt Advil ultra tablettát ,és ez hatott.Köszönöm Borzási Gyula tv.hogy segitségül voltál a bevásárlásban és felkutattad a gyógyszertárban ezt a várva várt gyógyszert.Mennyire jó,hogy nem kell érte Amerikába menni,kapható itt is.(évekkel ezelőtt egy tengerentúlról lehetett hozatni ilyet)
Köszönöm nektek testvéreim,akik felvállaltátok,hogy a gyülekezetben megemlitsétek és imádkozzatok szolgatársatokért.Köszönöm azoknak is akik meglátogatták őt a kórházban ,vagy akik telefonon hivtak,bátoritottak..
És nem utólsósorban a bátor és lelkiismeretes orvosnőnek,professzornak,növéreknek,akik mindent megtettek,ami tőlük tellett.
És mindenekfölött az Úré a mi Istenünké a hála,hogy Ő végzi a munkát s egykor felszinre hozza terveit,ami most még előttünk rejtve van.(az énekiró szavait idéztem)

5 megjegyzés:

Anna, írta...

Hála, hála, hála a tenyérnyi felhőért!
Bízom az Úr drága ígéretében...

meli es csaba írta...

hat akkor csak hadd jojjon az "eso"

Névtelen írta...

Hála ,hála az Úrnak,hogy Ő végzi a jó munkát,Boriska

encóka írta...

bárcsak jó hamar meggyógyulna!!! mi is imádkozunk. ha már jól kipihente magát, talán meg merjük látogatni is. üdvözöljük!!

Adina írta...

Hála az Úrnak!