2009. április 8., szerda

Ismét itthon : a HARGITÁN

Néhány órája hazaérkeztünk.Hajdúszoboszlóról vasárnap estefelé indultunk és éjjel 2 órakor megérkeztünk Zilahra Evődiáékhoz.Náluk töltöttük a hétfői napot (este az imaházban,mivel nagyhét)aztán kedd délelőtt indultunk haza.Délután 3 körül már Napsugáréknál voltunk Vásárhelyen (ő finom ebéddel várt),majd onnan továbbindultunk és egész a Hargitáig jöttünk.Ezen a hosszú úton Elekes Sámuel volt aki Zilahról elvitt Kabára és Szoboszlóra,majd onnan végig a Hargitára kisebb megszakitásokkal.Hála az Úrnak a vendégfogadókért,a jó vezetésért,a sok áldásért és nem utólsósorban a ti imáitokért.Látni lehetett a férjemen ,hogy valakik tartják a karjait(imában).Végig jól birta az útat,a szolgálatokra is kapott erőt onnan felülről.Remélem erről is irhatok majd többet.
SOLY DEO GLORIA !

5 megjegyzés:

marty írta...

Annuska néni, köszönjük a hétvégét és az igét: Ézs.62,3. Régen, kb 10 évvel ezelőtt, bejelöltem ezt az ígét a Bibliámba és mellé írtam, hogy: "életem célja!". Jó volt újra olvasni, köszönöm az emlékeztetést!

Adina írta...

Ugye milyen Jo az UR! Ezt tapasztalom en is. Most epp Ausztriaban vagyok... estenkent olyan friss fenyoillat van, hogy folyton a gyergyoi tabor jut eszembe. Szoval, meg itt is a hazai jut eszembe. Tessek orulni Hargitanak, mert egy igazan szep es kulonleges hely... en ezt mondom is mindenkinek :)
Aldott unnepet kivanok! Sok-sok oromot a GYoztes oldalan!

Napsugár írta...

jó volt egy röpke időre együtt lenni! köszönjük! csak Sándor sajnálja, hogy nem tölthette velünk az idejét.....

Siko Margit írta...

Orulunk hogy minden rendbe,az Ure a dicsoseg,Aldot unnepeket kivanunk

Ilyés Zizi és Tibor írta...

Koszonom szepen Annuska neni az ajandekot:)edesapam azt mondta hogy teteszett tudni hogy en szeretem az olyna kepeket meg naptarokat es en cska csodalkoztam mert nem tudom hogyhogynnan tetszik tudni...mna dehat mindegy az koszonom szepen:)nagyopn jo volt 1utt tolteni azt a 7veget:)jo volt hallgatni azokat az elmenyeket amiket meseltek ott az autoba(is)
Udvozlom Veress Testvert is,az Ur Aldja meg Annuska nenieket es kellemes Husveti unnepeket is:)