2012. július 26., csütörtök

Születésnap és névnap egyszerre



Ezt a gyönyörü virágcsokrot a Barnabás Ház jelenleg itt üdülő vendégeitől kaptuk.Morár János testvér vezeti a csoportot.Egész héten a barátságról szól a sorozatos elmélkedés a Biblia alapján.
A napokban volt Barnabás fiunk halálának,temetésének 11-ik évfordulója.Őt az Úr hazavitte,mint kölcsönadott gyermeket,de adott helyébe más gyermekeket.Ez a virágcsokor is erről beszél,de nemcsak ez,hanem a finom torta és minden szeretetmegnyilvánulás.

5 megjegyzés:

Mike Adina írta...

Szeretettel köszöntöm én is Ernő bácsit, Annuska nénit. Sokszor voltak áldás forrása az életemben.
Édes leányuk

Budai Evódia írta...

Jaj, de összekevertem ebben az évben a számokat, zsoltárokat...
Magam megtettem 38 évesnek, így édesapámat is 68-nak...
Szeretettel köszöntöm édesanyámat is névnapján. Csudaszép ez a kép a szüleimről...nagyon tetszik a szeretet, ami sugárzik!
Ja, Az én névnapom is a férjem születésnapján van... Ezt olyan érdekes volt felfedezni a Mo-i névnaptárban...S így most még érdekesebb!

Kisné Ady Éva írta...

Még sok áldott, boldog évet kívánunk Ernőnek! Legyen az Úr vele, mögötte, előtte!Gyuri is küldi a sógorának az Úr áldását életére!!!
Naponta szeretettel gondolunk rátok! Megköszönni a mi Urunknak, hogy téged is megoltalmazott, a sok betegségben és próbákban Ernőt is megtartotta."Szárnyaival fedez be téged"! Szeretünk!!!
Hugod

Zsuzsa írta...

Én is sok szeretettel köszöntöm Annuska néniéket!

Piroska írta...

Mindig felüdülés olvasni Anna néni híreit, nézni a fényképeket. Most a születés nap kapcsán kívánunk továbbra is sok örömöt, áldást az életükre, ami messzire világít...Példa nekünk is itt Békésen.
Szeretettel: a Lisztes család