2012. május 24., csütörtök

Mütét után

Ismét itt vagyok Debrecenben.Efraim és Márti hoztak át a határon már több mint egy hete.
Tegnap azaz kedden volt a mütétem.Sokféle vizsgálatot kellett elvégeznem előtte,mivel altatásban végezték a mütétet.Két óra hosszát voltam a mütőben.Annyi erősitést ,bátoritást kaptam  az Isten igéreteiben,az igékben a felkészüléshez,hogy ezzel az Úr elvette a szorongásaimat.És milyen sokat jelentett nekem az,hogy tudtam, vannak akik imádkoznak értem.(családom,barátaim,ismerőseim )Megigérték.Ezúton is köszönetemet fejezem ki nekik, de elsősorban az Úrnak amiért biztositott az Ő jelenlétéről,
aztán az orvosoknak,növéreknek a jó hozzáállásért.Itt emlitem meg Dr.Egri László főorvos urat Budapestről aki ismeretlenül bár,de email.levelében a mütét sikeréhez a  legjobbakat kivánta nekem.Ő olyan mély hitü keresztyén orvos,hogy mütét előtt betér a templomba és imádkozik a sikeres mütétekért.Bárcsak sokan követnék példáját.

S most itt hadd köszönjem meg vendéglátó családomnak Katának és Péternek (Márti menyem szüleinek)akik minden ügyes-bajos dolgomban segitségül voltak,vittek-hoztak a korházig és vissza ,sőt a pihenésemről is gondoskodtak nyugodt hátteret biztositva.Violának,Akosnak és a messze távolban levő István bácsinak is köszönöm a reámfigyelést és mindazt a szeretetet melyet irányomban tanusitottak.
A mütét előtt választanom kellett.Egyik opció volt,hogy el kell fürészelni a rosszul forrt csontot és pótlásul a lábomból kellett volna csontot kivenni a pótláshoz.Hosszabb idő a gyógyulás,több órás mütét,lényegesen nagyobb ár de korrekciós szempontból jobb.A másik változat kisebb mütét,elmúlik a zsibbadás de nem lesz olyan erős a kéz mint lehetne.A  második mellett döntöttem.Az orvosom szerint ha a panaszaim súlyosbodnak,a nagyobb mütétet később is el lehet végezni.(gondolom nem kerül sor erre)
  Hála az Úrnak a mütét sikerült ,nem lépett fel szövődmény.Az orvos szerint a zsibbadás is meg fog szünni napok,hetek múlva.Egyelőre még a fájdalmak dominálnak,de türhető.Nem szedek fájdalomcsillapitót.
.Örülök,hogy megoszthattam a bennem levő reménységet másokkal  .(a mütőben is).Ez örömmel tölt el.Pontosan tegnap reggel olvastam a vezérfonalból a Máté 10,32 Ha valaki vallást tesz Jézus Krisztusról az emberek előtt,Ő is vallást tesz arról a mennyei Atya előtt....
Ma este könnyekre fakasztott Evódia lányom blogbejegyzése http://nonekszulettem.blogspot.com.Milyen jó,ha  van ilyen gyermek , aki  a sok munka, elfoglaltság dacára tudtára adja az édesanyának ,hogy gondol rá.Felelevenedtek bennem az emlékek.Köszönöm kedves EVÓDIÁM !

8 megjegyzés:

Kónyairénke írta...

Drága Anuska!ürülünk a sikeres mütétnek.Az Úr a Te gyógyitód!imádkozunk Érted,további gyógyulásért.

iri írta...

Oh Isten, milyen drága a te kegyelmességed; az embernek fiai a te szárnyaidnak árnyékába menekülnek. "

Kedden mutottek? S ma mar irtal?Hala az Urnak!Adjon az Ur teljes gyogyulast!

Boriska írta...

Dicsőség az Úrnak, a sikeres műtétért ! Kívánunk teljes gyógyulást !

EVI írta...

Örülök,hogy újra tetszett írni,hála a sikeres műtétért,gyógyulást kívánok.

Csillagos írta...

Annuska néninek az Úr adjon gyógyulást! Gyönyörű a bejegyzés, amire a link mutatott, én is megkönnyeztem!

Noémi írta...

Gyógyulást kívánok Annuska néni! Nem is tudtam, hogy itt van! Én meg elpostáztam a meghívót a héten meg kellett már érkezzen a Hargitára!
Puszi, Noémi

Kisné Ady Éva írta...

Drága Annuskám!
Nagyon nagy örömmel olvastam ma reggel, hogy sikerült a műtét. Kedden egész nap nagyon dobogott érted a szívem.
Csak annyit mondhatok ezek után, hogy HÁLA! HÁLA, a mi Urunknak, aki ismeri fájdalmainkat, és Ő az, aki meggyógyít. Öröm az is, hogy vannak hívő orvosok. Kívánok további megerősödést, és hogy fájdalommentesek legyenek napjaid.Az Úr áldjon!
Pusziii
Köszöntöm a Jakab családot!

Tulip Greenleaf írta...

Jézus sebeivel gyógyultunk meg, Ő kifizette az árat már helyettünk. Biztos, hogy nem lesz szükség másik műtétre, az Úr megadta a gyógyulást. További jó felépülést,egészséget és áldást kívánok!