2011. szeptember 29., csütörtök

BARNABÁSRA emlékeztünk

Az Úr neve legyen áldott azért,hogy itt a Hargita Keresztyén Táborban másodjára is sor került egy országos keresztyén mozgássérülteknek szóló konferenciára a Barnabás Alapitvány és a Tábor  szervezésében. REMÉNYSÉG KONFERENCIA volt a neve.Mottója "Cserépedényben drága kincs"Közel százan vettek részt különböző helyekről.(Most külföldről nem voltak.)A fő szervező ezúttal is Kiss Ottó négyfalusi lelkipásztor volt.Egyik délután kimentünk a Barnabás sirjához 5-en hogy hálát adjunk az Úrnak szeretett fiunkért aki 21 évet élt itt a földön.Nem élt hiába.Tiz évvel ezelőtt az Úr hazahivta,hogy a mennyei sereggel együtt szolgáljon az Úr dicsőségére.Akkor 2001 júliusában a szomszédunkban lakó zeneszerző (Mike József)komponálta a tábori himnuszt,s aznap reggel mikor tudomására jutott,hogy Barnabás elköltözött ,akkor született meg a harmadik befejező szakasz.Most ezalkalommal két kisgyerek énekli ezt a szép himnuszt a Barnabás sirjánál .Megható
http://www.youtube.com/user/maranathava#p/u/0/54-UQnvnhrE

3 megjegyzés:

Elisabeth írta...

Drága Annuska néni, nagy öröm számomra, hogy sikerült ez évben is megszervezni és kivitelezni a mozgássérültek konferenciáját. A mottó megdobogtatta szívemet..és imára késztet, Isten akaratának keresésére. Hálás vagyok most Istennek azért, hogy egy mozgássérült felé szolgálhatok az Ő kegyelme és vezetése folytán. Persze imaháttérre nagy szükségem van ebben. Hálás vagyok ezért a bejegyzésért és azért az erőért mellyel fogadták és szolgáltak a csak egy rövid időre kapott kincs felé:Barnabás felé! Ó, bárcsak én is egy Barnabás lehetnék! És még sokan! Istenünk áldja és vezesse a sokféle szolgálatukban minden ember felé. Szeretettel, hálával, Erzsike.

Bogi írta...

Gyönyörű a videó. Jó lenne a közeletekben élni. Dicsőség IStennek Barnabásért és a békességetekért.
Áldjon az Úr benneteket!

Kisné Ady Éva írta...

Nékünk is, fiaimnak Attilának és Tibornak sokat jelentett Barnabás.
Különösen Attilában hagyott mély nyomot az utolsó találkozásuk2000 augusztus végén.Szívemben én is őrzök kedves emlékeket róla.