2011. augusztus 24., szerda

Visszapillantó tükör 1:"ANGYALOK "KÜLDETÉSBEN

Ezen a nyáron sokat foglalkozhattam az unokákkal.Talán nem is volt még ilyen nyaram,hogy ennyit legyek együtt velük...Az alábbi képek arról szólnak,hogy Efraim fiunknak öt lánya közül a két legkisebb VIRÁG és NAPSUGÁR hogyan lettek angyalok azok számára ,akik ritkán részesülnek kellemes meglepetésekben.Ugyanis ezen a szép júliusi napon fehérbe öltözve ,édességgel megtöltve a kis táskájukat, elindultak a dombról lefelé a Barnabás üdülő felé,hogy az esti órában érkező mozgássérült emberek és gondozóik számára meglepetést szerezzenek.Minden  vendég kispárnája alá cukorkát és bibliai jellegü képeslapot rejtettek el.
Ők voltak jelen esetben az angyalok,csak a szárnyuk hiányzott.
De az jó,hogy hiányzott,mert örömükben el is repültek volna.... Éppen igy örültem én is,mint nagymama,látva azt,hogy milyen élvezettel és szeretettel müvelik mindezt.Aztán úgy gondolom,hogy örültek a mozgássérültek és gondozóik is amikor felfedezték,hogy valakik előttük itt jártak,valamit itt hagytak.Tünődtek egy darabig kik lehettek,lehet még találgatták álmukban is.Másnap azonban a rejtély megoldódott.Ugye a kislányok nem tudnak titkokat rejtegetni sokáig....
A kis hároméves Virág és a hatéves Napsugár a hegyről jönnek  lefelé
Virág első akar lenni,jobb karján a táskáját tartva
Itt már elvégezték a küldetést.Örülnek ,hogy angyalok lehettek.
Hazafelé már meg-megáll Napsugár is
Virág angyal is lassan baktat hazafelé
Kis angyalkák küldetésben

5 megjegyzés:

iri írta...

Nagy aldas az unoka!Aranyosak!

leona írta...

nagyon aranyosak:)

vefraimne írta...

Jól esett látni őket, nagyon-nagyon hiányoznak már!!!

Siko Margit írta...

De a nagymama menyire ki tudja talalni a dolgokat a meglepeteseket es lam lam van aki vegre is hajcsa.
Tanultam ebol is.

Kisné Ady Éva írta...

Csak most vettem észre, hogy van újabb bejegyzés a blogodban. Már vártam. Örülök, hogy a kis " angyalkáknak" megtanítottad, hogy öröm adni" , mert a képeken úgy látom, boldogan tették küldetésüket.
Nagyon jól áll a nagymama szerep. Az Úr újítsa meg erődet.!