2011. július 15., péntek

Olyan szép a HARGITA !

Fenyők fedezetében
A margaréta ennyi virágot hajt egy tőről.CSODÁLATOS !
Virágszőnyeg 
Istenalkotta virágkompozició
Szebbnél szebb virágok a Barnabás sirja körül
Lelkünk kertjében vannak páfrányok és vannak virágok. A virágok legjobban napsütésben nőnek, a páfrányok pedig az árnyékban. Ott van a türelem páfránya és a szelídség páfránya. És Ő bennünket az árnyékba visz - megpróbáltatások és szomorúságok, betegségek és szenvedések árnyékába. De áldott árnyék ez, mert ez a Mindenható árnyéka... (Zsolt. 91,1).
(idézet Vida Sándortól)

7 megjegyzés:

Borzi írta...

Nagyon jok ezek a kepek, hianyzanak nekem ezek a mezei viragok. Koszonom h feltette Annuska neni.

Boriska írta...

Tényleg gyönyörű táj a Hargita.Minden évszaknak megvan a maga szépsége.Örülünk ezeknek a képeknek .Jó visszagondolni az Ott eltöltött időkre...különösképpen csodálni Isten keze munkáját.Szeretettel gondolunk magukra is !!!

Zsóka mama írta...

Köszönöm szépen ezeket a képeket, gyönyörű a Hargita!

Elisabeth írta...

Ó, türelem és szelídség de kevés lelket díszít..pedig de nagy szükség van mindkettőre, de csak árnyákban nőnek..mások iránt megnyilvánulnak, habár magunk iránt is de szükséges..Mindenképpen jó a Mindenható árnyékában, néha magunkba szállunk és meglátjuk magunk, milyen türelmetlenek és hevesek vagyunk..és érlelődik az árnyékban a türelem és szelídség. Milyen jó, hogy a hőmérséklet is kellemesebb nyáron ott! Elviselhetőbb..üdvözletem a síkságról..ahol hasonló virágok nyílnak és a napfény és árnyék is hasonló módon váltakozik életünkben.Erzsike

iri írta...

Gyonyoru!

Kisné Ady Éva írta...

Gyönyörüek ezek a virágok.Nálunk a nagy szárazság megviselte a virágokat is.
Sokat gondolunk rátok!

Elisabeth írta...

Drága Annuska néni, most olvastam a Békehírnökben , hogy a magyarországi női konferencia témája is :"Fény és árnyék" volt..Ajánlom figyelmébe, milyen egyformán vezeti néha az Úr az övéit, vagy írjam inkább hasonlóan..Mindig nagyon várom bejegyzéseit. Áldásul és tanulságul szolgálnak nekem is. köszönöm!