2011. június 19., vasárnap

KOSZONET


Kedves mindnyajan akik irtatok es imadkoztok ertunk. Koszonom biztato soraitokat.Ez a beavatkozas nem annyira nagy,mint 15 evvel ezelott a szivmutet volt.A ferjem eseteben az a gond,hogy azota mindig szedi a veralvadasgaslot a fembillentyu miatt.Ezert is utaltak harom nappal hamarabb be a korhazba,hogy leallitsak e gyogyszer szedeset,s massal helyettesitsek.E gyogyszer miatt minden baleset es minden mutet a ferjem eseteben kockazatos.Cukorbetegseg ,magas vernyomas is fennall.Tavaly a szemmutet alkalmaval szinten egy komoly beverzese volt.Az Ur atsegitette.Hisszuk,hogy az Ur meghallgatja a kozbenjaro imadsagokat.Koszonjuk a szereteteket.

6 megjegyzés:

iri írta...

Draga Anna, adjon az Ur erot mindenhez, s gyogyulast testverunknek!

Éva írta...

Annuska Néni!
Örülök, hogy túl vagytok a beavatkozáson és gyógyulást, erőt kívánunk nektek sok szeretettel!Éva

encóka írta...

Annuska néni, hogy van Ernő bácsi?
Nem jött semmi hír, ami jó hír, ... de azért ha lehetne, tessék írni kicsit nekünk arról, hogy ment a műtét és hogy vannak most!
imádságos szívvel és sok szeretettel gondolunk Ernő bácsiékra, Enikő és Bálint

Kisné Ady Éva írta...

Továbbra is imádkozunk az Ernő felépüléséért.Az Úr adjon erőt!Sokat gondolunk rátok."Boldog az az ember, akinek bizodalma az Úr"
Gyuri és Éva

Kisné Ady Éva írta...

Hála annak az Úrnak, aki imáinkat meghallgatja!
Sok-sok erőt kívánunk a felépüléshez!
Köszönjük az sms-t
Téged is, drága Annuskám, nagyon szeretnélek már magamhoz ölelni, de hisszük, hogy nemsokára valósággá válik.
Évi húgod

Elisabeth írta...

Napsugárnak köszönhetően mi is, én is imádkozó szívvel gondolhattam a testvérekre. Nagyon örülök, hogy megengedték ott legyen drága férje mellett. Remélem és kérem az Úrtól, hogy mielőbb haza kerüljenek és kipihenjék a kórházi körülményeket és a beavatkozást. Tovább kérjük az Urat azért is, hogy a véralvadás miatti veszélyeket tartsa távol szolgájától! kérem tájékoztassanak továbbra is hogyléte felől. Sok erőt kívánok sok szeretettel és hálával gondolva a testvérekre! És tisztelettel...Erzsike Dóczé(Boros)