2011. június 1., szerda

Ilyen is megtörténhet ?

Most itt kérek elnézést azoktól akik május 26.án a postafiókjukban egy kéretlen levelet kaptak az én cimzésem alatt.Azon a napon nem is volt internetkapcsolatom.Hogy történhetett meg,hogy levelet küld valaki az én nevemben az összes cimtáromban levő ismerősömnek az én tudtom nélkül azon a napon és abban az órában,mikor nics netkapcsolat ?
Aztán mikor újra lett internet,megnyitom a postaládámat és ott a sok kéretlen levél az elküldött levelek listájában...S aztán jött egy levél a gmail rendszergazdától,hogy visszaélés történt.Valaki hozzáfért a postafiókomhoz  a jelszó birtokában és szétküldte a reklámleveleket.Azonnal kért a rendszergazda,hogy ,változtassam meg a jelszavamat.Adtam egy telefonszámot,s arra elküldték a kódszámomat.Annak segitségével lépek  be most már más jelszóval a postaládámba.Hála az Úrnak ez megoldódott.
 Akinek bosszúságot okozott az én cimemről érkezett levél,mégegyszer bocsánatot kérek.Töröljék ki véglegesen egy kattintással.
 ! Ilyen is megtörténik,pedig erre nem gondoltam...
Megjegyzem,gyors segitséget kaptam a rendszergazdától.

2 megjegyzés:

Éva írta...

Annuska néni!
Bosszúságot nem okozott, csak nem értettem, mi ez?Te nem szoktál ilyen értéktelen, ennyi s ennyi pénzt kereshetsz a semmivel témájú üzeneteket küldeni...Örülök, hogy kiderült, hogy nem is Te küldted!

Győrfi Tóbiás és Annamária írta...

Kedves Anuska neni!

Szeretnem elkuldeni azt a beszamolot, amit megirtam a gyerekklubbra forditott osszegrol, de nem tudom Anuska neni email cimet. Tessek nekem megirni az: annamariapapp@yahoo.com email cimre.
Koszonom szepen,

Gyorfi Annamaria Barotrol :)