2011. március 20., vasárnap

Meghallgat az Úr,ha hozzá kiáltok

“És elment az asszony az ő útjára és evék, és arca nem volt többé szomorú.” 1Sámuel 1,18b
Mindig szeretnék úgy imádkozni  mint aki látja a láthatatlant. A bibliai Anna szivében mély fájdalom volt.Hova ment hogy szíve bánatát kiöntse ?Az Úrhoz.. Annában egy teljes változás ment végbe az imádkozás alatt és után.Elhitte,hogy Isten cselekedni fog.Én is elhittem!
Tegnap este( szombaton) ért véget az amit felvállaltam (Efraim blogjában a commentben olvasható).Az Úr segitségével sikerült végigvinni ezt a 11 napot.Az első napokban nehezebben,de utána mind könnyebb volt.És az Úr a mai napon válaszolt a 28.-ik zsoltár által.Köszönöm URAM !A jó néhány kérés közül amit a trón elé hoztam a mai napon egyre már feleletet kaptam. Arról kaptam hirt,hogy az országos magyar baptista választókongresszuson érezhető volt az Úr jelenléte,békességben,egyetértésben zajlott.Áldásos volt a befejezés is.
Imakéréseim még voltak :Gere Marika gyógyulása aki már két mütéten ment át ,s talán következik a harmadik ?! Győrfi Tóbiás feleségének gyógyulása,komplikációmentes szülése (úgy tudom Barótról Brassóba küldték,mert problémák jelentkeztek nála,....kicsi aranyos ám gyenge fizikumu). Marosvásárhelyen élő fiatal házasemberért E.E.-ért aki a napokban elveszitette a munkahelyét,hogy az Úr rendeljen egy sokkal jobbat.Vékás Erzsikére is gondoltam,hogy amikor rászakad a veszteség miatti fájdalom,legyen az Úr a vigasztalója.Megtérésekért.megújulásért,valamint a fiatal generáció egészséges lelki fejlődéséért,a Vajdasági misszióért stb. .Végül,de nem utólsósorban a múltban elkövetett titkos bünök ha felszinre jönnek ugynevezett keresztyén körökben,ne legyen ebből megkeményedés,ellenállás ,hanem felébredés,mély bünbánat,összetöretés és megbocsátás,helyreállás.Tudom,bár nincs rá érdemem,de meghallgat az Úr !
5 megjegyzés:

mutter írta...

Ámen. Köszönöm ezeket a sorokat.

Kiss Judit írta...

úgy legyen, jó volt olvasni e sorokat. én is várom az Úr meglátogatásának idejét.

Adina írta...

Ámen! Cselekedjen az Úr! Köszönöm én is, hogy meg tetszett mindezt osztani velünk!

Napsugár írta...

Úgy legyen!

Éva írta...

Annuska Néni! Sokat gondoltam Rád, Rátok és örülök, hogy választ kaptál kérdéseidre, ill.egy részükre! Nagyon örültem személyes e- mailednek és a héten remélem, hogy tudok rá válaszolni! Evódia írta, hogy férjed is hazaért. Örülök, hogy kicsit együtt lehettek!Szép napokat Nektek! Éva