2011. január 22., szombat

Újabb körúton a férjem


Ma reggel érkezett autóval hozzánk Módi Rúben és alig néhány óra elteltével útnak indultak ,mostmár a férjemmel együtt,hisz őérte jött.A férjemnek ez már a harmadik hossabb útja ebben az évben :

1.Az év elején az imahéten volt :
                                         ZILAHON,SZILÁGYBALLÁN,PANITBAN,ERKEDEN,GOROSZLÓN,
EGRESPATAKON stb...

2.Az elmúlt vasárnap MAROSVÁSÁRHELYEN -bemeritési ünnepélyen volt
3. Január    21,22,23   SZILÁGYSZENTKIRÁLY
                        24,25  NAGYVÁRAD
                        26,27 NAGYSZALONTA
                        28,29,30 BETLEHEMI GYÜLEKEZET/Nagyvárad/

   Februárban  1.és 2.-án ERKEDEN
                        5.és 6.-án KISKAPUSON lesz,ha az ÚR is úgy akarja és erőt ad neki,aztán hazajön és folytatódik a szolgálat ezen a vidéken /a székelyföldön/a .Sok út,különböző helyek,kevés erő,gyenge egészség ,de a hatalmas ÚR JÉZUS KRISZTUS szolgálatában.DICSŐSÉG ÉRTE ISTENNEK !
  Én most itthonmaradtam .Még itt van két unokám egy ideig,aztán majd vár rám a következő szolgálat a tegnap született kicsi unoka és anyuka mellett,mig kissé felépülnek.

Nem csak a verstanulás érdekli őt,tud ő mászni árkon-bokron át is amikor jó kedve van.



11 megjegyzés:

Kisné Ady Éva írta...

Az Úr áldását kívánjuk az Ernő szolgálataira! Legyen a mi Jó Atyánk védelme alatt!Te pedig drága Nővérkém,érezd jól magad a babáskodás ideje alatt is!Egyik unokád aranyosabb mint a másik,biztosan ez a pici sem lesz kivétel.

Éva írta...

Annuska néni!
Már rég akartam erről írni, csak mindig elmaradt!Karácsonykor vendégeink voltak, a férfi Zilahról települt át Magyarországra, már jó néhány éve. Meséltem neki a blogomról, és hogy Maguk zilahiak és írnak, van blogjuk. Nagy meglepetésemre kiderült, hogy nemcsak, hogy ismeri Magukat, hanem nagy nosztalgiával mesélni is kezdett a Zilahon eltöltött gyermek-, és fiatal éveiről, amikor rendszeresen részt vett a Veress család által szervezett kirándulásokon, programokon. A vallást igazán nem gyakorolja, de azt mondta, ott sosem volt erőszak a hit, de természetes volt, és hogy a Maguk családja ebben mindig, minden, sokszor nagyon nehéz körülmények közt is élen járt. Arra is szeretettel emlékezett vissza, hogy ott pezsgő ifjúsági élet volt, nagy gyülekezet, megélt hittel. Nagyon jó volt őt hallgatni és már akkor eldöntöttem, hogy megírom ezt valamikor Maguknak- mert szerintem ez nagy dolog!Valaki éveken és országokon átívelő szeretettel gondol Magukra! Ja, és én is!:-)

Anikó írta...

Aldott legyen az Ur,az egeszsegeert es adjon neki tovabra is erot a szolgalatahoz.

Zambo Dalma írta...

Én is kivánom az Úr áldását mindkettejük szolgálataira!

Budai Evódia írta...

Éva! :)
jaj,édesanyám, nem tudom kinek van itt a leírtakban jobb dolga...:) mindegyiknek. édesapámat vártam, hátha behozz valaki köszönni legalább,de még nem... lehet,most nem lesz lehetséges. a kenyérsütő teknőt megkaptam! köszönöm édesapámnak, hogy nekem is készített egyet, édesanyámnak meg, hogy elküldte.

Éva írta...

Annuska néni!
Írtam arra az e-mail címre, ami a blog profilban található! Szép napokat Maguknak!

Anna Isten oltalmában írta...

Köszönöm kedves ÉVA !

Krisztina:) írta...

Hálás vagyok az Úrnak, hogy én is hazamehettem a hétvégére. Szép alkalmaink voltak mindhárom este. Jól esett találkozni Veress tv-rel, bárcsak jöhetett volna Annuska néni is. Gyakran emlegettük. :)

Anna Isten oltalmában írta...

Kedves Krisztina
Olyan szivesen elmentem volna,de most más volt a feladatom.Remélem ,ha az Úr éltet,következő alkalommal....,addig meg te látogass meg.Kolozsvárról valamikor errefelé vezessen az útad.Itt is szeretettel fogadunk,egy kicsit úgy mintha hazamennél.Ez komoly ! ! !

Krisztina:) írta...

Nagyon szépen köszönöm a meghívást! Igérem, ha alkalom adódik, eljövök, nagyon szeretnék!:)

Eunika írta...

Én pedig nagyon várom már a szalontai alkalmakat. Örülök, hogy itt van Ernő bácsi. Nemrég találkoztam vele a kapuban. Nagyon örülök, hogy annyira megerősödött, hogy el tudott jönni ilyen messzire. Az Úr áldja meg őt és Annuska nénit:)