2011. január 29., szombat

Télben is tavasz ragyog



Folytatása következik .Csak épp aludjunk rá egyet....

9 megjegyzés:

Piroska írta...

De draga. Nem vagy egyedul Tirza, mi is varjuk a tavaszt.Itt is hideg van. Kosszontjuk Anuska nenieket.

Anna Isten oltalmában írta...

Mi is gondolunk rátok.Üdv.

Boriska írta...

Varjuk a folytatast,mert nagyon szerettuk.Az Ur aldasat kivanjuk eletukre .

Inci írta...

hát ez fantasztikus, nagyon drága!

Unknown írta...

Nagyon aranyos es ugyes ez a Tirza,orulhet, hogy van egy ilyen ugyes nagymamaja, aki ilyen sok jora megtanitja.Az Ur aldja meg Anuska nenit, es adjon sok erot es egezseget, hogy sokaig gyonyorkodhessen az unokakban.Rebeka Krasznarol.

Balint Enikő írta...

Nahááááát, milyen ügyes kis Hercegnője van az én unokatestvéremnek....jó látni a kis Tirzát. Köszönöm Annuska néninek, hogy láthattam :) A folytatást is megnézem majd!!! :)

Anna Isten oltalmában írta...

Enikő kedves,én nem is tudtam ,hogy ennyire közeli vagy.Áruld el már nekem a rokonsági szálak kivel szövődnek,mert én nem jövök rá .Legalább igy jobban megismerlek.Lánykori nevedet nem tudom.Azt is ird le nekem.Különben én is követem a bejegyzéseidet.Jólesik olvasni rólatok.

Balint Enikő írta...

Kedves Annuska néni, köszönöm, hogy tetszik olvasni, azt kivánom, hogy amit irok, az hasznos legyen.

A rokonság a Jakabokhoz fűz, a Márti apukája (Jakab Péter) testvér az én apukámmal (Jakab Gyula). Lónai származású vagyok. Sajnos csak igy távolról tartjuk a kapcsolatot Mártiékkal, annak ellenére, hogy viszonylag közel kerültünk egymáshoz földrajzilag. (Érszőllős-Várad) De mindig örülök, ha olvashatok róluk, vagy láthatom őket, még ha csak videón is :) Mégegyszer köszönöm, és várom a folytatást :)

Eunika írta...

Nagyon jól esett ezt most látni nekem, mert nem is olyan nagyon rég még én is fújtam majdnem kívülről a Tavaszi Kirándulást, csak én nem tudtam ilyen ügyesen előadni meg elmutogatni:) Nagyon ügyes, köszönöm nagyon szépen!