2010. október 25., hétfő

Kisgalambfalván virrasztóban

Virrasztóban Kisgalambfalván. Sándor vőnknek a nagymamája hagyta itt földi otthonát életének 87.ik évében.Már nagyon vágyott a mennyei hazába.Soknak fog hiányozni Kelemen Irma néni akinek az otthona mindig nyitott volt a vendégek előtt.Talán azért mégis a társának ,János bácsinak fog hiányozni a legjobban.Egyedül maradt János bácsi ,aki 88 éves .Gyermekei nem ott laknak a szomszédban,hanem a környék településein.Kissé nehéz lesz igy.Kivánjuk az egész családnak az Úr vigasztalását.Hétfőn d.u.2-kor lesz a temetés Kisgalambfalván.

Este hattól Keresztúron
A Barnabás ház vendégeivel  Keresztúrra látogattunk.Ernő fiunk utánunk jött a mikrobusszal.Szép számban összegyült ez a kis gyülekezet.Még nincs tiz éves a misszió kezdete ebben a városban..
.
Vasárnap délelőtt a Táborban voltunk
Vasárnap délelőtt a tábor Kápolnájának egyik osztálytermében tartottunk Istentiszteletet.Borzási Gyula tv.és a férjem szolgáltak közöttünk.Jóel könyve 1 részét olvastuk.   Itélet-kegyelem.Borzási Márta volt az orgonistánk(ott az ablak alatt középen)Olyan szépen orgonált.Jó kis közösség volt.

4 megjegyzés:

Anikó írta...

Oszinte reszvetem es kivanom,hogy az Ur vigasztalo keze simogassa meg a gyaszolo csaladot.

Kingabell írta...

Az en anyosom nagyon ugyes! :)

Anna Isten oltalmában írta...

Igy van Kinga.Ügyes !Ezt én is aláhúzom.Nemcsak a zenében,hanem mint aki sok-sok vendéget fogadott..az ellátásukban szinte utólérhetetlen !

Kingabell írta...

Sokat tanulok en tole :)