2010. október 7., csütörtök

Meglátogattak a húgomék Békésről

Férjem,sógorom György (ő volt a férjem sofőrje is egy jó ideig),a húgom Éva és én
A férjem,a húgom ,Bohus András ,és Fajó Pál.
András és  Pali is Békésiek.Húgomék is Békésen élnek békésen. 
Évi húgom és a többiek hétfőn délután érkeztekAnnyira örültem,hogy találkoztunk.Sajnos csak rövid ideig maradtak, csupán egy szük napig,mert Andrásnak és Pálnak munkába kellett mennie.A húgom és sógorom már nyugdijasok.
Mi az Ady családból hárman vagyunk testvérek.Van egy húgom Éva és egy öcsém Dániel.Nagyon szeretjük egymást.Korábban már irtam arról,hogy az öcsém soha el nem árult a szüleinknek,ha valami csinyt elkövettünk.Pedig 9 évvel volt kisebb tőlem.Húgom pedig ha fenyitett az édesanyám,akkor odaállt eléje és azt mondta,hogy őt üssék,ne engemet.Magára vállalta a büntetést.Szeretet,mit meg nem érdemeltem !
Szüleink halála után az örökség ránk maradt gyermekekre.Olyan jó visszagondolni arra,hogy a lehető legnagyobb megértéssel történt a javak elosztása,teljes békességban.Az öcsémre maradt a családi ház,ő meg minket a két lányt kifizetett tisztességes módon.Mindegyikünk egy harmadrészt kapott.Ez a békesség Isten gyermekeinek kiváltsága..Olyan jó igy élni,harag és versengés nélkül !
Szeretetközösségben egymással és Istennel ! Ez kegyelem !

4 megjegyzés:

Murray és Adina Clemetson írta...

Díjaztam Annuska nénit. :)

Murray és Adina Clemetson írta...

Nagy kiváltság a család, ahol elfogadás és feltétlen szeretet van. A távolság sem igazi akadály. :) Együtt örülök Annuska nénivel. Üdvözletem Ernő bácsinak is, nagyon jó látni a képeket.

Anna, írta...

Boldog születésnapot kívánok így utólag - de szívből. Holnap holnapután találkozhatunk ha az Úr megengedi.

Erzsebet írta...

Isten éltesse sokáig! Nagyon boldog születésnapot és jó egészséget kívánok! Sok öröme legyen a szép családban!