2010. október 1., péntek

Hálásan köszönjük

Kriszta blogján találtam ezt a bejegyzést
vasárnap, szeptember 26

hirtelen, az egyik ének alatt eszembe jutott Veress Ernő bácsi. Eszembe jutott az a beszélgetés, ott a Hargitán, amikor megkérdezte, hogy mi volt számomra a legszebb ebben az évben, aztán az egyik esti beszélgetés, imádkozás a kápolnában, s az, ahogy ő elégedetten, erővel beszélt Istenről.

Csak úgy. Isten eszembe juttatta. Hálás voltam ezért a nyárért, minden pillanatáért. Ernő bácsiért. A találkozásért.
Ma meghallgattam ezt. Betegen is, ugyanolyan nagy erővel beszél Istenről. A nehézségben sem lankad el, sőt még jobban szereti Istent. Követendő példa!  Kedves Kriszta,sokat jelent ,hogy nemcsak a kortársak,s nemcsak a sorstársak,hanem ti is akik a  fiatal generációhoz tartoztok részt vállaltok a teherviselésben,gondoltok az Úr szolgáira,imádkoztok értük.Hálásan köszönjük.

3 megjegyzés:

Anikó írta...

En is halas vagyok Istennek testverunkert,mert miutan megtertem sokszor batoritott az Ur engem is testverunk altal itt Mihalyfalvan.Kivanom hogy az Ur adjon meg sok ilyen testvert,aki ennyi szeretettel szolgalja Ot engedelmeskedik az O parancsainak.

Borzási A. Kriszta írta...

továbbra is gondolok Ernő bácsira, Annuska nénire.
Ernő bácsit könnyű szeretni, mert valóban olyan egyszerűen meg tudja találni az utat a fiatalok szívéhez is. és még sokan mások látják ezt így, nemcsak én!

(Annuska néni, köszönöm a kis ajándékot, amit a Hargitán tetszett adni nekem. az ollónak örültem a legjobban, mert olyan rég szerettem volna egy olyat!)

Erika írta...

en is gondolok Erno bacsira es Annuska nenire. A nyar folyaman mikor ujra talalkoztunk nagyon gyenge volt Erno bacsi de orulok h ujra hallom az eroteljes hangjat es olvashatok itt a blogon arrol h ujra jol van:) annyira orulok h tudhatok Erno bacsirol es Annuska nenirol:) udvozletem es en is koszonom az ajandekot :)