2010. szeptember 3., péntek

Uram, ímé, a kit szeretsz, beteg./ Ján.11:3 b

Hogy vártam ma haza a férjemet.Tegnap is már igéretben volt.Sajnos nem jöhet még....Magas értékre felment a szemnyomás.Fájdalmai vannak.Keveset tud aludni.A hangja is elég gyenge.
Vasárnap amikor meglátogattam,akkor is elég halkan ,erőtlenül beszélt.Aztán kedden is elmentem hozzá.Innen a Hargitáról elég körülményes eljutni Udvarhelyre,ha nincs kocsi.A távolsági buszok nem állnak meg,csak visszafelé jövet,mivel nincs megálló épitve.Jövet megállnak azért,mert B.Gyula tv.annakidején amikor átvette a tábort prioritásként kezelte és kiszélesitette a tábori utat az országuti letérőnél.Menetirányba ez még nincs,de reméljük idővel ez is meglesz.
Igy tehát maradt a gyaloglás.Esett az eső ,rengeteg autó,le is szórtak alaposan,fájós láb...de mit számit ,ha tudom,hogy szenved a társam...találkoznom kell vele.Kissé jobb állapotban találtam,mint azelőtt,de az asszistensnőtől hallottam,hogy erős,mély fájdalmai vannak,de nagyon tud türni.Csendben szenved...
Uram,vedd el a fájdalmát,kérlek.Csak Te tudsz segiteni.Köszönöm,hogy meghallgattál !


13 megjegyzés:

Erzsebet írta...

Én ismeretlenül is sokat gondolok Önökre! Gyógyulást kívánok a lelkipásztor úrnak! Sikerüljön minél hamarabb hazatérnie egészségesen! Más vallású vagyok, imádkozhatok-e érte?

Emese írta...

Az Úr gyógyítsa meg Ernő bácsit!

Gál Edith írta...

ÁMEN!Mi is imádkozunk Ernő bácsiékért!

Anikó írta...

Szivbol kivanom hogy az Ur enyhitsen fajdalman,es adjon neki gyogyulast.Istenunk segitse meg hogy egeszsegesen mihamarabb hazamehessen a szerettei kozze.

Névtelen írta...

...erőssége voltál a gyöngének, erőssége a szegénynek szorongásában, a szélvész ellen oltalom, árnyék a hévség ellen"... Ésaiás 25.4

Gyakran dolgozok az uj bérelt imaházban Vecsésen, annak elkészítésében, és gondolok Veress testvérre. Mennyi Imaházat épített Veress testvér, és milyen szívesen csinálná most is.
Imádkozunk, hogy az Úr sietsen segitségetekre.

Tőtős János

Kónyairénke írta...

Mi is imadkozunk veletek gyogyulasert! Erzsike koszonjuk hogy imadkozik velunk egyutt, Isten meghallgatja a hitbol mondott imadsagot, felekezettol fuggetlenul.

Budai Evódia írta...

drága szüleim!

iri írta...

Bizony nekem is csak szavak nelkuli egyutterzesem van!

Névtelen írta...

Hiszük,hogy látni fog a sok sok szenvedés után,sokat gondolunk rátok,Boriska

Zsuzsa írta...

Nagyon sokszor gondolok Annuska néniékre!

Viola írta...

Draga Annuska neni es Erno Batyam!
Imatkozunk,hogy a jo Isten szuntesse fajdalmat Erno batyanknak ,ujra lasson es Annuska nenit is erositse az Ur !Szeretettel,Viola es Zoli

Anna Isten oltalmában írta...

Köszönöm Erzsébet,hogy ismeretlenül bár,de imádkozol az Úr szolgájáért.
Hallgasson meg téged az Úr !
Üdvözöllek !
Annuska néni

Anna Isten oltalmában írta...

Köszönöm mindnyájatoknak akik visszajeleztetek a kommenteken keresztül,hogy gondoltok ránk.Sokat jelent nekünk minden imádkozó,minden imádság s jó megtapasztalni,hogy Krisztus Testének sok tagja van.Szükségünk van rátok....