2010. szeptember 5., vasárnap

Itthon

Pénteken hazakérezett a férjem a kórházból,mivel ott nem ment neki az alvás.A szive nagyon kimerült a fájdalom és az álmatlanság miatt.Az orvosnő,a professzor mindent megtettek azért,hogy sikeres legyen a mütét.De vannak kiszámithatatlan dolgok,amik közbejönnek.Ez a bevérzés s a kinos fejfájás következmények,melyek hirtelen felléptek és úgy néz ki nehezen múlnak el.
Annyira jó,hogy nem vagyunk magunkra.Itt van az Úr a betegszobában,hallja a sóhajtásokat,hallja a fohászokat is amiket hozzá küldünk.És itt van lélekben az a sok felebarát,akik testvérül születtek a nyomorúság idején.Nem utólsósorban,sőt kiemelten meg kell köszönjem az Úrnak Ernő fiunkat és családját akik ,gyerekeink közül a legközelebb laknak hozzánk(50 km) Székelykeresztúron.Ernő vitte-hozta a férjemet vizsgálatokra,korházba ,de látogatni is majdnem minden nap feljött hozzá.De jó,hogy a tanügyben dolgozik,mert bár megkezdődtek az iskolai programelőkészitések,gyülések,de délután szabad egész estig.(mert,akkor valamelyik gyülekezetben kell szolgáljon helyben vagy a környéken).Tegnap este szombaton is feljöttek késő este,mert elfogyott a fájdalomcsillapitó (Saridon) és Kinga jóvoltából szereztek egy néhány szemet.Csak ez csillapitja valamelyest a kinzó fejfájást.Nekem is kin nézni,mennyire szenved a betegünk,és nem tudjuk elvenni a fájdalmat,tehetetlenek vagyunk.Soha nem gondoltam,hogy ilyen erős szenvedést még el kell hordoznia.A szivmütét sem volt ilyen.Az Isten Igéje vigasztal és erőt ad ezekben a nehéz napokban .Róma 8:28,a Zsoltárok énekei,valamint énekek melyek eszembe jutnak ,pl.
SZENVEDÉSBŐL NAGY ÖRÖMBE
JÉZUSOM HOZZÁD FUTOK,
A HITEMTŐL KI FOSZTHAT MEG,
HA HOZZÁD KÖZEL VAGYOK......

8 megjegyzés:

Anna írta...

Együttérzünk és tovább imádkozunk.

Anna Isten oltalmában írta...

Anna kedves !Köszönöm,hogy gondoltok ránk.

Anikó írta...

Egyutterzunk es nem szununk meg imatkozni.

Csillagos írta...

Annuska, Veletek vagyunk imában, szeretettel gondolunk Rátok!
Fájdalomcsillapítás: az Advil Ultra Forte tablettát nem próbáltátok? Nekem sokszor van kínzó fejfájásom, a nyakam miatt, és ez szokott segíteni!

eunika_balog írta...

Nekem is nagyon sokszor faj a fejem es a Saridont hasznaltam nagyon sokat de viszont nagyon tamadja gyomrot es valaki ajanlotta nekem az ADVIL ULTRA FORTET es ettol a tabletattol nem faj a gyomrom .Mi is gondolunk es imatkozunk!

Viola írta...

Draga Annuska neni es Erno Batyam !

Tovabbra is imadkozunk,hogy az aldott Orvos szuntesse a fajdalmat es a szenvedeset Erno batyanknak !
Nekem az allando fejfajasra az orvos " LUDIOMIL "-t es "ARKETIS"-t rendelt. A jo Atya adjon Annuska neninek is sok lelki erot,egyutt erezunk ebben a nehez helyzetben.
Szeretettel : Viola es Zoli

Borzási Márta írta...

Drága Annuska néni, olyan jó, hogy tudhatunk így egymásról. Nagyon sajnálom a történteket. Imádkozunk mi is, és kérjük Istenünket, hogy hamar gyógyítsa meg kedves testvérünket!

Adina írta...

Kérem az Urat, hogy enyhítse a fájdalmakat, Annuska néniért is imádkozom.
Láttam, hogy mások már ajánlottak fájdalomcsillapítót. Nekem is nagyon sokat fáj a fejem, és csak egyetlen gyógyszer szünteti el a QUARELIN. Linkelem a betegtájékoztatót hozzá:
http://www.paxgyogyszertar.hu/WEB-Patika_m85/Termekek_m92/_t5237/_pagebetegtajekoztato

Tessék megnézni a tájékoztatót, és ha Ernő bácsi szedheti, érdemes megpróbálni.

Sok-sok erőt és türelmet Ernő bácsinak a fájdalmak elhordozására, Annuska néninek meg a betegápoláshoz.
Bátorításként küldöm a Náhum 1:7-t!
Szeretettel és imádsággal... Adina :)