2010. augusztus 29., vasárnap

Tovább imádkozunk















E hónap elején az ifjúsági héten még olyan erővel,határozottan jó erős hangon beszélt a hallgatókhoz a botjára támaszkodó pásztor.Ma egész más a helyzet.Alig értettük olyan halk volt a hangja .A korházi ágyon ahogy feküdt ,nehéz volt látni,mennyire szenved még most is két nappal a mütét után.Tegnap mintha egy kissé jobban lett volna .A hangja is másabb volt...Kapja az infuziót ,benne vitaminokat.Muszály,mert nem tud enni.Én is vele együtt szenvedek....Úgy segitenék rajta,de nem tudok.Imádkozom,legyen jobban.Köszönöm,hogy sokan közületek ugyanezt teszitek.Annyira jólesik minden bejegyzésetek,s főleg hogy vállaltátok az imádkozás szolgálatát.KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNJÜK.
Olyan jó az Úr hozzám.Azért,hogy ne gyalogoljak 4 km-t egészen Szentegyházáig (Udvarhely felé csak ott áll meg a busz,a tábornál nem)az Úr ideküldte hozzám a leendő Csikszereda-i lelkipásztort menyasszonyával együtt ,és úgy döntöttek,hogy nemcsak 4 km-rt,hanem 24 +24 km-t tesznek meg autójukkal hogy engem elvigyenek a korházhoz és haza is hozzanak.s közben ők is meglátják a férjemet.Ez már nemcsak a második mérföld...mégcsak kényszerüségböl sem,hanem önként..Jézus mondotta :Mt 5,41
És a ki téged egy mértföldútra kényszerít, menj el vele kettőre......KÖSZÖNÖM !
Ma este az áhitat igéjéből még jobban megértette velem az Úr a szenvedés áldott következményeit. Péter Apostol I. levele 4. rész

1.
Minthogy azért Krisztus testileg szenvedett, fegyverkezzetek fel ti is azzal a gondolattal, hogy a ki testileg szenved, megszűnik a bűntől,
2.
Hogy többé ne embereknek kívánságai, hanem Isten akarata szerint éljétek a testben hátralevő időt.
13.
Sőt, a mennyiben részetek van a Krisztus szenvedéseiben, örüljetek, hogy az ő dicsőségének megjelenésekor is vígadozva örvendezhessetek.

Most pedig ide átveszem TŐTŐS JÁNOS tv egyik versét.Bátoritást,vigasztalást jelent nekem különösen most ebben a helyzetben:

NE CSÜGGEDJ EL

Ne csüggedj el, ha feletted komor felhők járnak,
Azok előhírnökei a gazdag áldásnak.

Ne csüggedj el, hogyha néha nem te vagy a győztes,
Ha a harcban sebet kaptál, mondd el Megmentődnek!

Ne csüggedj el soha-soha, hogyha meg vagy váltva,
Krisztus keze állandóan feléd ki van tárva.





15 megjegyzés:

Piroska írta...

A mult vasarnap is volt jelentve es imadkoztunk Veress testverert a gyulekezet es tenni fogjuk holnap is.Sok erot kivanunk a szenvedesben.

Névtelen írta...

Kedves Annuska neni, nem irtam megjegyzest az elozo bejegyzesehez amiben a volgyhoz hasonlitja jelenlegi helyzetuket, de imadkoztam es imadkozok tovabbra is Erno bacsiert. Halas vagyok Istennek, hogy a nyar folyaman alkalmam volt eloben hallgatni Veress testver szolgalatat, igy meg elenkebb elottem amikor erte imadkozom. Testveri szeretettel Johanna NY-bol.

Salomé írta...

Kedves Annuska neni es Erno bacsi. Nekunk is faj, hogy igy tortent. Innen Torontobol is kuldjuk az imakat az Urhoz. Pusok Adina es a csalad

Adina írta...

GYógyulást kívánok Ernő bácsinak! Én is imádkozom!

Módi Noémi írta...

Imádkozom én is!!!

Erzsebet írta...

Én ismeretlenül is sokat gondolok Önökre. Imádkozom a gyógyulásért.

Csillagos írta...

Kedves Annuska, éjjel nem tudtam aludni, gyötrődtem a mai igémmel, amiről bizonyságot tettem, és imádkoztam a Férjedért is. Áldjon meg Benneteket az Isten...

Névtelen írta...

Anuska édes! mi is sokat gondolunk rátok,Islik család

Anna írta...

Ha az egyik tag fáj, fáj az egész test. Mi is szenvedünk. Tovább imádkozunk, hogy az Úr könyörüljön.
Visszaemlékszem milyen rossz volt nekem is nézni férjemet amikor hatalmas fájdalmak között volt. Épp gondoltam Annuska nénire, hogy ezt nehéz végignézni. Kívánok sok lelki erőt, kegyelmet. Várjuk a további híradást.

iri írta...

Az en szivem is hangtalan sohajt kuld Mennyei Atyank fele!

Anna Isten oltalmában írta...

Köszönjük mindnyájatoknak akik az áldozat oltárára tettétek időtöket és időt szántatok az értünk mondott imára is.Legyen a ti áldozatotok kedves Isten előtt.

Borzási Márta írta...

Köszönöm e bejegyzést, igy tudhatom, hogy mi a helyzet. Imádkozunk továbbra is.

Névtelen írta...

Én is imádkozom továbbra is.Várom a következő bejegyzést.Gabriella Gyergyószentmiklós

Siko Margit írta...

Nekem olyan batoritas ahogyan alsz a dolgok melle ,kivanom h az Ur adjon erot tovabra is .

Boriska írta...

Bizunk az Ur hatalmas erejeben es tovabb imadkozunk Ivan Barnabasert es Veress Erno testverert,hogy az Ur gyogyitsa meg oket.( Annuska testverno labara is gondolva ! ) Szeretettel Boriska Lonarol !