2010. augusztus 4., szerda

Szükségünk van az imáitokra

Holnapra azaz aug.5-re kapta a férjem a korházi beutalót a székelyudvarhelyi szemészetre.Ha minden rendben,akkor holnapután aug.6.-án megmütik a jobb szemét.A glaukoma(zöldhályogon) kivül most már szürkehályog is kialakult.Ezt szeretné eltávolitani a szemorvos.Ő azzal biztatta a férjemet,hogy világosabb lesz neki.Ugyanis a jobbszemmel semmit nem lát az évekkel ezelőtti szemfenékbevérzés óta.Ha ez sikerülne,akkor később a bal szemet is megmütené.Azzal tud még valamennyire tájékozódni,de csak az alakokat látja,szintkülönbségeket nem.Olvasni,képet nézni egyáltalán nem tud.De jó volna,ha egy kicsit jobban látna!Nagyon szeretném !Ugye imádkoztok érte ? Köszönöm !
És énérettem is ,ugye ?
Már több,mint egy hónapja nem tudok a jobblábamra állni.Nagyon dagad a lábam ,és nagyon fáj.A családorvos mélyvéna gyulladást diagnosztizált.Kb.egy félkiló gyógyszert rendelt,aminek egy részét már elhasználtam,de semmi változás,kivéve azt,hogy most már éjjel jobban tudok pihenni.Nem mébreszt fel mindegyre a fájdalom.Viszont nappal.ha fennjárok,állok vagy ülök állandóan fáj.Most már a bal lábamra is átment a fájdalom (a bal térdembe)Ezek szerint nem mélyvéna gyulladás.....Beszedtem egy jó adag DOXICICLINT ami különböző más tüneteket produkált,de most már abbahagyom.Hogy mi ez a betegség,nem tudom.Az Úr tudja, és ha Ő akarja meggyógyit.Köszönöm,hogy értem is imádkoztok.


23 megjegyzés:

Anna írta...

Imádkozunk! Jó volt együtt lenni Veress testvérrel nemrég.

Piroska írta...

Mi is imadkozunk! Veress testverert es Anuska neniert is.

Adina írta...

Én is imádkozom tovább. :) Erőt és kitartást. Nagyon jó volt beszélgetni a Hargitán, és nagyon örültem Annuska néni bizonyságtevésének is. Köszönöm!

Anikó írta...

En is bekapcsolodom az imalancba,hogy az Ur adjon gyogyulast mindkettojuknek.

Névtelen írta...

Gyógyulást kivánok és imádkozom,szeretettel Rózsika.

OLGA írta...

Én is imádkozom az Ur adjon gyógyulást és kitartást Ő tud csodát tenni !
Olyan jó a mai ige "ISTEN NAGY DOLGOKRA KÉPES!
"Istennél minden lehetséges"
Máté 19:26

Mike Adina írta...

Mi is imádkozunk Ernő bácsiért, Annuska néniért.

Gál Edith írta...

Mi is imádkozunk Ernő bácsiért és Annuska néniért is.

kissilferfinoona írta...

Tapasztalatbol tudom mennyi erot tud adni.En is imatkozom!!oli

iri írta...

Oh legyen az Ur irgalmas mindannyiunkhoz hogy orvendezni tudjunk testverunk sikeres mutetenek s latasa javulasanak.S adjon az Ur gyors gyogyulast Annuska neked is,erintse meg labad minden bajaval egyutt mert O formalta s ismer minden venat benne, tavolitsa el a problemat.Emellett meg ajanlom a cekla le fogyasztasat, muroklevel mert egyedul nehez , esetleg pici alma is melle.En eppen most vagyok ebben a kuraban a jo verkeringes miatt s a rog gyulladas elkerulese miatt.

Zambo Dalma írta...

En is imadkozok. Szukseg van meg magukra, Erno bacsira mint aldott eszkoz az Ur kezeben. Az este tettek bizonysagot a gyulekezetben az ifitaborban megtert fiataljaink. Kozvetitem nekik is imakeresuket. Tudom husegesen fognak imadkozni, kulonosen Ruben(Fazakas). Azt mondta az este a bizonysagteteleben hogy meg soha senki nem esedezett ugy erette mint Erno bacsi a taborban.

encóka írta...

mi is!

Zsazsa írta...

Én is szeretném erősiteni ezt az imaláncot.

Mónika írta...

Az Úr gyógyítsa magukat,Annuska néni!Én is imádkozom!

Névtelen írta...

Drága Annuska néni,
együttérzünk, mert Tituszt is szombaton műtik a jobb szemével Brassóban, ha az Úr megsegít. Tudjuk, hogy Istennél nincs lehetetlen, Benne bízunk és imádkozunk Ernő bácsiért és Annuska néniért is! Ha az ima mellett még bármi mást is tehetünk, kérem, hogy szóljanak, szeretettel Emília és Róbert Udvarhelyről

Névtelen írta...

Jó egészséget kívánok! A mi családunkban is előfordultak ezek a betegségek. Anyukám 80 éves, neki is van szürkehályog a szemén, de nem zavarja a látásban. Ilyen korban már természetes, a doktornő sem javasolta a műtétet. Neki kétszer volt már mélyvénás trombózisa. Az is kijavult, Syncumar gyógyszert szed rá. Én más vallásban vagyok, imádkozhatok-e a gyógyulásért? Szeretem olvasni a baptista blogokat. Fiam egyik kedves barátja baptista.

Névtelen írta...

imádkozom mindkettőiükért.Nagyon szivesen felhivnám Ernőbácsit.megkérem tessék átadni neki üdvözletemet.Gabriella

Borzási A. Kriszta írta...

kedves Annuska néni, én is szeretettel gondolok Ernő bácsira is, olyan jó volt beszélgetni vele is, itt a Hargitán. Imádkozom én is!

EVI írta...

Mi is imádkozunk Annuska néniért is,Ernő bácsiért is !A férjem édesanyját is műtik a jövő héten,eltört a lába.

Névtelen írta...

"AZ Ur a te gyógyítód"

Veletek vagyunk imádságainkban és kérjük a gyógyúlást mindkettőtök részére.
Tőtős János és Erzsébet

zsoltáros írta...

Kedves Annuska:
szeretném tudni, hogy van a férje? Mi is imádkozunk a testvérekért.

Névtelen írta...

Kedves Annuska néni!Már nagyon szeretném tudni hogy van Ernő bácsi.Remélem már sokkal jobban.Gabriella

Boriska írta...

Halasak vagyunk Istennek azert , hogy Veress testver nemreg Lonan szolgalhatott.Nem felejtjuk soha el a vele eltoltott idot, annyira aldasos volt vele az eggyutlet. Sajnaltuk ,hogy Annuska testverno nem tudott jonni a laba miatt. Kivanjuk szivunkbol es azert konyorgunk Istenhez, hogy tegyen csodat mindkettojuk eleteben es gyogyuljanak mert NAGY SZUKSEG VAN meg a SZOLGALATUKRA !!!