2010. augusztus 12., csütörtök

Egy kis fénysugár

Hálásan köszönjük az Úrnak ,hogy újból reménykedhetünk.Köszönetet mondunk mindazoknak,akik gondoltak ránk a névtelen ,valamint a jól ismert és ismeretlen ismerősöknek,akik felvállalták,hogy imádkoznak értünk.Van remény !
A férjemet úgy amint irtam aug.6-án azaz pénteken mütötték meg . Először a jobbszeméről távolitotta el az orvosnő a szürkehályogot.Ezzel a szemével egyáltalán nem látott.Két órán át tartott a mütét,mivel közbejött valami amire nem számitott.A Bpesten végzett korábbi mütét alkalmával levált a szemben levő párna,amibe kellett volna a lencsét most behelyezni.Mivel ez hiányzik,úgy a lencsét föl kell varrni,ahhoz pedig nem voltak meg a kellékek,meg kellett rendelni.Igy a kórházból másnap ,azaz szombaton hazajöttünk és várakozásban vagyunk azóta.
Ez az idő pedig hálaadással telik el.Hála az Úrnak,hogy nem volt újabb bevérzés a mütét alkalmával.És még jó hir az,hogy a mütét után kezd látni a férjem egy keveset,pedig még a lencse nincs beültetve.Kb.7 méterről látja a fehér oszlopot,(halványan bár,de ez is eredmény !)
Ha a balszeméről is eltávolitják a hályogot azzal még jobb eredményt vérhatunk,mert az a szem nem volt bevérezve,azt nem is mütötték.......
S még az is hálára ad okot ,hogy ő,aki krónikus epebántalmakkal küszködött mindezidáig,most semmi gond nics ezzel.Hála a zilahi T.Lidiáért aki olyan mézes virágporos,propoliszos keverékkel ajándékozott meg másfél hónapja,hogy egy ilyen kura után semmi puffadás,semmi emésztési panasz nincs.
Hát nem csodálatos ?Hatalmas az Úr a mi Istenünk !
Szombaton hazajöttünk ,vasárnap a férjem már szolgált a táborban a zenei hét alkalmából.A téma:A ZENE OTTHONA Ige:


A Krisztusnak beszéde lakozzék ti bennetek gazdagon,
minden bölcsességben; tanítván és intvén egymást zsoltárokkal,
dícséretekkel, lelki énekekkel, hálával zengedezvén a ti
szívetekben az Úrnak. Kolossé 3,16
Egy érdekesség még :A férjem mütétjét Bukarestben nem vállalták,Brassóban sem ,mivel túl nagy a kockázat a szivmütét után...s egy ilyen kisvárosban,mint Udvarhely elvállalja egy fiatal orvosnő,aki csendes,szerény, ügyes és tud irgalmas szivü lenni.A Jó Isten áldja meg ezerszeresen!

16 megjegyzés:

Zambo Dalma írta...

Orulok a jo hireknek es tovabbra imadkozok.

Névtelen írta...

Nagyon örülök a jó hirnek,Továbbra ps imádkozom.Megkérhetném Annuska nénit arra hogy küldje el a telefonszámaikat hogy hivni zudjam.Üdvözlöm Ernőbácsit annyira szeretnék vele beszélni Gabriella

iri írta...

Szivbol orvendek!Hala az Urnak!

Anikó írta...

Aldott az Ur aki meghalgatja az oszinte imatkozot.Tovabbi gyogyulast kivanunk es imatkozunk tovabbra is.

Módi Noémi írta...

Mi is nagyon örvendünk, mindenért hála az Úr Jézusnak! Islik Cs.

Csillagos írta...

Drága Annuska, örülök a jó híreknek, olyan jó olvasni, hogy tele van a szívetek hálával még az idegtépő várakozás közepette is! Áldjon meg Benneteket az Isten!

meli es csaba írta...

mi is osztjuk a Veress csalad orormet, es halajat... es varjuk a tovabbi jo hireket a javulasrol... Csaba

meli es csaba írta...

ja...es hogy van Annuska neni labfajasa???

Monika írta...

Hála Istennek!!!!!Tényleg hála!

Névtelen írta...

Hala az Urnak az eredmenyes kezdetert ! Tovabbra is imatkozunk a kovetkezo mutetert,hogy az aldottOrvos adjon fizikai latast Erno batyamnak es gyogyulast az Annuska neni labanak is !
Szeretettel pusziljuk,Viola es Zoli

Boriska írta...

Aldva legyen az Ur az imameghallgatasert,tovabbra is imadkozunk,hogy jo eredmennyel vegzodjenek a tovabbi mutetek !!!

Névtelen írta...

Hála a mindenhatónak hogy nem hagyja az övéit! Mi is várjuk a jó hireket, magukról! Áldja meg az Úr magukat! Endre és családja. Kelebia.

zsoltáros írta...

Hála az Úrnak, és eszközeinek, az orvosoknak és ápolóknak, akik jó szolgálatot tettek Ernő bátyánknak! Én is szopogatom a Propoliszt; többektől hallom, hogy a megelőzésben hatásos.

Remélem, Annuska is jobban van! Vigyázzon magára, mint Veress testvérnek a szemefényére!

Szeretettel,
NJ

Mike Adina írta...

Nagyon örülök!

Anna írta...

Örül a szívünk az örülőkkel. Milyen kegyelmes Istenünk van!!!

Siko Margit írta...

Igazan orulunk ,hala a mindenhato Istennek.