2010. június 4., péntek

Zilahon az Elekes családban








Az elmúlt vasárnap a vendégszeretetéről ismert Elekes családnál ebédeltünk.Aztán még azt is illik följegyeznem,hogy láthatatlan kezek az ajtónk elé meglepetéseket csempésznek (friss uborka,zöldhagyma ,stb,)de csak rájöttem hogy ki ,hát nem más mint N.Csaba testvér)Köszönjük.
Aztán az Eunika és Leona palacsintái,vagy a Piroska kakaós csigái,valamint a volt szomszédasszonyunk P.Irmának izletes fánkjai mind,mind azt jelzik a szeretet nem fogy ,hanem gyarapul .A szeretet Istene a mi Urunk olyan jó hozzánk,méltatlanokhoz ....
Most pedig beszéljenek tovább a képek :

5 megjegyzés:

H. Mária írta...

:)

eunika_balog írta...

szeretettel varjuk akar mikor palacsintazni :)

Ferencz Adél írta...

Most kivetelesen nagyon, nagyon hianyoznak!!! Hefon lesz az elso vizsam. Ha esetleg eszukbe jutok, imadkozhatnak ertem egyet!
Szeretettel olelem!

EVI írta...

Átböngésztem az Annuska néni blogját. Még mondja valaki, hogy nem érdemes az Úr Jézusssal járni(élni). Hiányozni tetszett a Hargitán, de most mamázásnak van az ideje, sok erőt hozzá! Várom a további beszámolókat!

Anikó írta...

Nagyon nagy orom szamomra hogy kovethetem a testverno bloggjat,es megismerhetjuk csaladjat az pedig kulonosen hogy lathatjuk testverunket akit mar nagyon reg nemlattunk.Aldja meg az Ur eletuket es munkassagukat!