2010. március 4., csütörtök

Köszönöm !

Iri meglepett engem ezzel a dijjal,én meg továbbküldöm Editnek,/volt vasárnapi iskolásom Zilahról/.Annyira tetszik nekem,milyen szépen neveli a gyerekeit,s milyen ügyes a konyhán !Csak csodálni tudom őt is ,valamint a lánytestvérét Juditot úgyszintén.A Jade konyhája remek !Mindig tanulok tőle új és új recepteket. Az Úr áldja meg őket és családjukat,valamint a szüleiket.Nagy szeretettel küldeném ezt a dijat Frank ICÁ-nak Izráelbe,aki tizenhat gyereket nevelt fel,odaadással,önfeláldozással....Sajnos neki nincs blogja,de talán megtalálja itt az üzenetem..Reménykedem ebben,mert a korábbi bejegyzésemhez a férje Frank Sándor kommentet irt.

3 megjegyzés:

Kriszta írta...

nem is tudtam, hogy Edithez ilyen szálak kötik Annuska nénit...

Gál Edith írta...

Drága Annuska néni! Bárcsak mindig sikerülne, hogy szebbé tegyem a körülöttem levők életét!!! De hányszor megtörténik az, hogy tévedek, hibázok és éppen azokkal, akiket legjobban szeretek ezen a világon...
Vágyam és naponkénti imám, hogy az életem formázható legyen és Istenem ne dobjon el magától, mint egy hasznavehetetlen edényt. És, hogy segitsen az Ő akarata szerint nevelni gyermekeimet.
A konyhai munka szeretetét is ajándékként kaptam Tőle, ugyanis mig otthon voltam a szülei háznál, nem fogadtam szót Anyukámnak, amikor azt mondta, hogy tanúljak meg mindent, amire majd valamikor szükségem lehet. Igy igazából asszony koromban jöttem bele a főzés-sütésbe, amit NAGYON NAGYON szeretek végezni!!
Kivánom Annuska néni és egész családja életére a Fentvaló gazdag áldását!
Sok sok szeretettel, Edith.

Sandor írta...

Kedves Annuskám!
Megkaptam a szép napraforgót, a hozzárt szöveggel.
Én azt a kegyelmet csodálom, ahogyan Urunk napról-napra hordoz, és erősít azokhoz a feladatokhoz, amiket méltóztatott rámbízni. A gyermekeim az Ő ajándékai, csakis az Ő segítségével tudtuk őket a férjemmel felnevelni. Sok kívánnivaló van némelyek jelenlegi lelkiállapotával kapcsolatban, de hisszük, hogy mindegyiket helyreállítja, és ott lesznek velünk a mennyben a menyegzői vacsorához terített asztalnál.
Sok szeretettel köszöntelek a Tieiddel együtt. Ica