2009. november 11., szerda

Vendég-Angliából

Az elmúlt héten meglátogatott minket (mivel ezen a vidéken tartózkodott) Biró Zoltán testvérünk,aki családjával együtt már egy néhány éve Angliában él addig,mig megkezdett teológiai tanulmányait befejezi.
Zoltánt még váradi éveink alatt ismertük meg,amikor még fiatalként ott munkálkodott az ifjúság soraiban.Édesanyja Erzsébet sok szeretettel volt irántunk.Hálás vagyok azért,hogy megismerhettem őt.Sokat tanultam tőle.Csendes,alázatos lélek.
Aztán Zoltán megnősült.A felesége pedagódiát tanult.Egy ideig nem volt gyerekük .Igy örökbe fogadtak egy kisfiut.Aztán az Úr adott nekik saját gyereket is.A fogadott gyerek ügyes zenész.Már van a you tube-n olyan felvétel ahol meg lehet hallgatni ...
Jó beszélgetésünk és imaalkalmunk volt együtt.A kerek asztal körül a szép virágcsokor(amit tőle kaptunk),egy kis sütemény és üditő mellett ott volt bennünk a hála Isten iránt,aki útjainkat
bölcsen egyengeti.Várjuk vissza a Biró családot országunkba(lehet ,hogy még két évnél is többet )Addig is az Úr legyen velük és velünk is.

Nincsenek megjegyzések: