2009. szeptember 14., hétfő

Kinga és Dávid mennyegzője a Táborban


Csodaszép menyasszony,vőlegény és a kiséret ?
No comment !
Amikor ez a kép készült a tábor udvarán,úgy igazából a gondolataim nem itt jártak.Ekkor még egy 24 órája sem volt annak,hogy a férjemmel történt a baleset.Mind csak arra gondoltam...
Most,hogy kezdek túllenni a nehezén,csak most tudok eléggé csodálkozni ezen a képen.Különösen,amikor felnagyitom.
Megkapó látvány !
Adjon az Úr bőséges áldást a fiatalokra,a gyönyörü kislányokra.Legyen a szivük is mindig olyan szép fehér,hogy ne lehessen foltot találni rajta.

2 megjegyzés:

Maria Smith írta...

Annuska Neni, Erzsike noverem Slovakiabol mar tobszor irt uzenetett de valami miatt nem akarja menteni a gep ezert megkert hogy lenne e szives telefonszamot megadni mert szeretne szemelyesen beszelni rividen Annuska neni vel. TUdom nem illik kozhelyre tenni a telefonszamot de sehol sem talaljuk ugyhogy ha van par perc tessek szives lenni megorni Erzsikenek mikor jo ha hivhat es milyen szamon?! az o cimje docze_balint@pnet.sk

A kerdes amit Boros ek nak tetszett irni hogy kia Rebeka latom nem lett megvalaszolva!! Hat o a mi fogadott testverunk 5 ik gyermek a Boros Ibolya es Mihaly csaladba (Jozsef Boros kis huga) o 16 eves mar es nallunk van a csaladba 2 eves koratol. Eletunk legszebb es legcsodalatosabb ajandeka eddig...es ha nem tudnam hogy van Isten bizony eleg lenne Rebeka storyat meghallani es latni azt ahogyan Isten gondott viselt mindegyikunrol eppen ott ahol kellett azaltal hogy ot nekunk adta. Es hogy edesanyamat idezzem Isten legutolso sorban arrol is gondoskodott es elore tudta hogy 2 lanya egyik Slovakiaba masik Angliaba megy es gondoskodott hogy kislanya vidamitsa ot oreg napjaira. Nekunk akik tavol vagyunk es ritkan olelhetjuk meg edesanyankat ez melyen Isten iranti halara indit es arra hogy megvaljuk ISTEN SOHA SEM EJT HIBAT!:)) Hta igen....nem irok tobbett ez hoszura sikeredet. Tovabra is gondolunk Erno bacsira es Anuska nenire es a nagy csaladra ahol mindonk fogadott es szeretett!:)
MARIA BOROS SMITH

Boros csalad írta...

Kedves Annuska neni,

De igen, meg lett valaszolva a Rebekarol szolo kerdes, meg vasarnap, Mehkerekrol, csak Maria nem vette eszre.

Irtunk Erno bacsirol Dr Dale Smith es Clariss testvereknek Californiabol, akikkel egyszer Jozsef meglatogatta Annuska nenieket meg Varadon. Nagyon koszontek a tajekoztatast es biztositottak afelol, hogy az Auburni testveriseggel egyutt emelik kezeiket es imaikat Erno bacsiert megerositve es megvallva azt a tudatot, hogy "az O sebeiben gyogyultunk meg". Ugyanakkor szeretettel udvozlik Annuska nenit is.
Szeretettel, Irenke