2009. szeptember 10., csütörtök

Baleset hirtelen ! Ugye imádkoztok értünk ,kérhetem?


A férjem mióta elvesztette látásának 85 százalékát/már jónéhány éve/sohasem esett el.Pedig volt olyan helyzetben épp Gyergyóban.hogy majdnem beleesett egy födetlen vizaknába (egy ismeretlen néni idejében közbelépett)...Isteni gondviselés !
És most megtörtént hirtelen...amire nem számitottunk.Lelépett a pincébe,mivel nem látta,hogy föl van nyitva a pinceajtó.(az egyik létrafokba beakadt a lába)Végzetes is lehetett volna,ha leesik a kemény betonlapra.
Igy is nagyon összetörte magát.A bordáját is nagyon fájlalja,de még jobban az összeroncsolt lábát.Ráadásul elpattant egy főér a sipcsont közelében és emiatt feszesre dagadt a lába.Háromszor is be kellett vinni a sürgősségire.Kétszer Lajos / vejünk/vitte be Udvarhelyre,tegnap reggel pedig Ernő fiunk.Megröntgenezték,a mély sebeket kezelték,bekötözték ...Az elmult éjszaka nagyon rosszul volt.Semmit nem tudott aludni a fájdalom miatt.De én sem,csak egy keveset...Jegelni kellett minegyre a dagadt lábat,mivel tüzes volt.Sajnos a férjemnek a vérhigitó gyógyszer miatt hamar elpattannak az erek, és fennáll a trombózisveszély.Ez történt akkor is,amikor a szemevilágát nagyrészt elvesztette.Azon már nem tudtak segiteni Budapesten sem.
De most,hogyan tovább?
Csak az Úr tudja.Egyelőre nem tud lábraállni.
Nekem el kellene utazni egy GYEK-KONFERENCIÁRA Szilágyságba KRASZNÁRA.Egy szolgálatra/előadásra/kértek föl még a nyár elején a gyerekmisszióval kapcsolatosan.Azóta folyton készülök,de úgy látszik,számomra ez az út most nem járható.Lehet az is,hogy nem vagyok rá méltó(még nekem is tanulnom kell)....pedig,hogy vágytam tanulni is ezen a konfin...
Néha közbejönnek dolgok,amiket nem értünk...Az is lehet,hogy valami nagy áldás készül ,ami nemsokára megérkezik,s ezt a Sátán irigyli.Nem tudjuk,nem értjük....de tudunk valamit...
Pál apostol tanitotta a Rómabeliekhez irott levél 8,28-ban :
Tudjuk pedig,hogy azoknak,akik Istent szeretik,minden javukra van,mint akik az Ő végzése szerint hivatalosak.
Kérlek,imádkozzatok értünk,hogy erőnk legyen az erőfelettiben....Köszönjük !

31 megjegyzés:

Jade írta...

Imadkozunk mihamarabbi felepulesert! Sok erot!

Maresz írta...

Az elmúlt 2 napban többször is csak úgy eszembe jutott Veress tv., hogy az Úr milyen csodálatosan felsegitette a szivműtét után. Imádkozom én is érte és Annuska néniért.

iri írta...

. Ha igazak kiáltnak, az Úr meghallgatja, és minden bajukból kimenti őket.
Legyen aldott az Ur hogy O hu igereteihez.Imadkozom.

Klári B. írta...

Isten gyogyito erejet kivanom, es azt, hogy erezzek szeretetet es korulolelo karjait, mert o ved es tamogat.

Siko Margit írta...

O menyire sajnalom kivanok sok erot
Erno bacsinak a fajdalmak elhordozasahoz ,tapasztalyatok meg ujra a mi Istenunk gyogyito erejet es szeretettet amely vegtelen.Udvozolek sok szeretettel(megkaptam a konyvet nagyon koszonom).

Györgyi írta...

Kivánom,hogy az Úr adjon sok erőt Ernő bácsinak a fájdalmak elviselésében és mielőbbi gyógyulást!

kása andrea írta...

Én is emlékszem Veres tv. szivmütétjére, kicsit máshogy...Még kislány voltam, és Napsugár a mi csoportunkba járt Váradon bibliakörre, Matild vezette. Vasárnap délelőtt azzal telt a bibliaóra, hogy körtbe megfogtuk egymás kezét, letérdeltünk és mindenki sorra imádkozott...miután vége volt az alkalomnak, jött a hir, hogy Veres tv. jobban van. Az volt életem első nagy imai megtapasztalása...Imádkozom, most is! Sok erőt Annuska néninek is az ápolásban!

Zsuzsa írta...

Mi is imádkozunk!!!

Névtelen írta...

Én is sok erőt kívánok,a fájdalmak és terhek hordozásához.Imátkozó szivvel:Svraka Zsuzsi

Mónika írta...

Milyen kegyelmes az Úr,hogy adta nekünk az imádkozás lehetőségét!Mert mikor teljesen tehetetlenek vagyunk,akkor is ott van,hogy imádkozzunk és Rá bízhatjuk a dolgokat,és hisszük,hogy az ima ereje a legnagyobb!!!

Módi Noémi írta...

Imádkozom én is, gyógyulást és sok erőt! Sokat gondolok Annuska néniékre!

H. Mária írta...

Jobbulást kívánunk! Imátkozunk mi is. Üdv. Mária

Hilda írta...

Kívánunk gyógyulást és sok erőt . Mi is imádkozunk .

Mike Adina írta...

Hát nem lett még jobban, mióta beszéltünk! Mi is imádkozunk a gyógyulásáért, Annuska néni konfin való részvételéért...

gerzsoka írta...

mi is. goncziek.

Emese írta...

Mi is imaban hordozzuk Anuska nenieket. Es remenykedem hogy talalkozunk a konferencian.

Névtelen írta...

“De ő azt mondta nékem: Elég nekem az én kegyelmem, mert az én erőm erőtlenség által győz. Nagy örömmel dicsekszem tehát az erőtlenségeimmel, hogy Krisztus ereje lakozzék bennem.
Ezért gyönyörködöm az erőtlenségekben, bántalmazásokban, nyomorúságokban, üldözésekben és szorongattatásokban, mert amikor erőtlen vagyok, akkor vagyok erős”
(2Kor 12,9-1o)
Imámban ott lesz az Ernőbácsi fájdalmának és terhének hordozása. Mezei Attila Pécsről

Mária írta...

Teljes gyógyulást kívánok és addig is sok erőt. Imádkozok.

Névtelen írta...

Sok,szeretettel,gondolok imádságos szívvel,drága apukára és anyukára a nehéz helyzetben,jelenleg Debrecenből,Márti

encóka írta...

Döbbenten olvasom most ezt a bejegyzést... mi is imádkozunk!

encóka írta...

Esetleg tudunk segíteni? Bálinttal valahogy megoldhatnánk, hogy gondozzuk Ernő bácsit, ha Annuska néni jónak látja...

Névtelen írta...

Kedves Annuska!
Nagyon sok szeretettel gondolunk rátok mindig, de most különösen, együtt érző szívvel gondolunk mindkkettőtökre és imátkozunk értetek.Üdv Anyatársad

Maria Smith írta...

Kedves Anuska neni es Erno bacsi

Nagy szeretettel gondolok ratok innen a tavolbol....Erzsike noverem mondta a hireket mert o olvasta a blogot es sirva emlekezett meg Erno bacsi szivhez szollo uzeneteiert amiert en is nagyon halas vagyok es orulok hogy ilyen csodalatok emberek et ismerhettem gyerek koromban....micsoda szep pelda. Hat igen az ordog aztan megirigyel egy egy helyzetett...de en most azert sohajtozok hogy az Ur balzsammal kenje be a draga sebeket amiket Erno bacsinak hordozni a kell es Anuska neninek pedig adjon erot es mindent amire szuksege van ebben az idoszakban. Ha Anuska neni nem melto erre a konfira akkor senki sem az....nem hogy egyilunket nagyobbak tartom mint a masikunkat de Anuska neni nek olyan tapasztalatai vannak amik teljesen egyediek es nagyon nagyon ertekesek! HA szabad igy mondannom puszi nektek es nagyon gondolunk ratok MARIA Smith (volt Boros Belenyesbol) most mar Angliabol. Iamtokozunk sok hataron tulon an es noveremek pedig Sovakiaban!tessek bennunket ertesitenni a blogon hogy hoagyan telnek most ezek a napok hogy jobban tudjunk imatkozni es gondolni ratok!

MARIA

Névtelen írta...

Kedves Ernö és Annuska !
Sok szeretettel gondolunk reátok és imádkozunk Ernöért és éreted is Annuska. Imre és Lize Nürnbergböl.

Boros csalad írta...

Draga Annuska neni es Erno bacsi,
Mi is emeljuk sziveinket es kezeinket az Urhoz gyogyulasert, eroert es mindazert amire szukseguk van e megprobaltatasban.Erno bacsinak uzenjuk "Az Ur veled, eros ferfiu". Ha o jelenleg nem is erzi, hogy eros lenne, de EROS a mi Urunk! Halleluja!
Sok szeretettel a Boros csalad Mehkerekrol (Belenyesbol)
Jozsef, Irenke, Hanna, Hanniel

Boros csalad írta...

Elfeldtem a Rebeka nevet is ideirni, o is velunk van.

Anna Isten oltalmában írta...

Boros családtól kérdem,ki az a Rebeka ?

Adina írta...

Drága Annuska néni!
Épp ma hallottam, h mi tortént és most olvasom a bloggon is. Ugy vártam a konfit, és azt hogy találkozzunk. Én is imádkozom Ernő bácsi gyógyulásáért. Sok erőt és kitartást neki. Imában támogatjuk őt, és hisszük, hogy Isten cselekedni fog!

Boros csalad írta...

Csak most jutottam netkozelbe..Rebeka Jozsefnek a 17 eves kishuga aki ezen a heten elkisert minket Mehkerekre es nagyon jol feltalalja itt magat. Egesz biztosan mostmar tetszik ra emlekezni. Nagyon orulunk a jo hireknek es tovabbra is szeretettel es imadkozva gondolunk Annuska neniekre.
Borosek

Névtelen írta...

Az Erno testver balesete elott egy ket nappal batoritottam idos edesanyamat, a mozgasserultek kirandulasan elmondottakkal "Az Ur az en Pasztorom es ez nekem eleg" Csakis O tudja a testi seruleseinket is gyogyitani mert O a Jo Pasztor es olebe veszi baranyait mielobbi gyogyulast kivanunk es erot Annuska neninek is ,imadkozunk ,batorodjek szivuk a probakban

Betti írta...

Imádkozom én is Ernő bácsiért és Annuska néniért. Adjon az Úr gyógyulást, erőt és áldást!