2009. szeptember 16., szerda

Adina,Adina !

Ez a kedves leányzó (óvónő)olyan meglepetést okozott nekem,amire nem gondoltam...
Itt volt a nyáron a Hargitán, s egyik alkalommal feljött hozzánk beszélgetni.
Fölmásztunk a létrán a kertünkben megalkotott u.n. Tarzan teraszra. Ott kérdezgetett engem a gyermekkoromról,a családunkról,a velem és gyermekeimmel történt esetekről,valamint a férjemmel kapcsolatos sztorikról.Én csak mondtam szabadon,izgalom nélkül.Nem gondoltam,hogy nála elrejtve van egy diktafon,vagy éppen mp3-as felvevő.
És ő egyszercsak közölte az igaz történeten alapuló mesét.És ez a HARMATCSEPPEKBEN is ott van
és az ő blogján is itt

4 megjegyzés:

Salomé írta...

Kedves Annuska neni,
Jo huzas volt Adina reszerol, en is elolvasom az erdekes elmenybeszamolot. Koszonjuk Adina es Annuska neni.
Koszonjuk az ertunk mondott imakat. Probalom megtalalni a helyem, sokszor arra gondolok, alkalmas vagyok en erre a szolgalatra? Miert hozott az Ur ilyen messze, tudok en nyujtani valmit is ezeknek a noknek? szeretnek. Keresem, figyelem a lehetoseget. Most epp itthon, a csaladban, a vendegeink kozt kell szolgaljam ot.
Banom hogy nem irtam meg idoben azt, hogy mi is imaban hordozzuk Erno bacsit, hogy az Ur epitse fel minel elobb. Annuska neninek is adjon az Ur sok erot, hogy tudja tamogatni ezekben a nehez napokban.
Gyogyulast kivanunk es bekesseget.
A testverk amugy nagyon nagy szeretettel fogadtak minket, berendezett lakassal, meg bilit es pelust is vettek. Nagyon gondosak.

Puszi, Adina

Adina írta...

Köszönöm, kedves tetszik lenni! :)
Nem volt nálam semmi felvevő készülék, de mindent jól elraktároztam a fejemben és természetesen a szívemben is. Különösen a sok szeretetet, amit Annuska néniéktől kaptam! :) Ez a mese, úgymond a hálám jele!

Adina írta...

S még elfelejtettem mondani, hogy az este küldtem egy e-mailt is!

Budai Evódia írta...

:D ezek az Adinák nekem is mosolyt hoztak ma.