2009. augusztus 28., péntek

Haláleset ZilahonAz elmúlt éjjel a sógornőm Manci befejezte földi pályafutását.Hogy szeretett volna még élni !Szerette volna még megérni a szeptemberi találkozót a Hargitán.Ugyanis szeptemberben a hálaadónap előtt tehát 11-től találkozó lesz a Táborban azoknak akik valamikor,valamennyi ideig dolgoztak itt.Manci itt is dolgozott ,mint szakácsnő elég jó ideig.Mindenki nagyon szerette őt,de a főztjét is.Reggelire is mindig volt egy-egy újitása.Pl.olyan finom zöldséges túrókrémet nemigen ettem,csak az ő háztartásában.Hát,ezt a találkozót már nem érte meg....DE elkészült a nagy TALÁLKOZÓRA.Telefonon mondta nekem,hogy szeretné még megérni a lánya mennyegzőjét.Istené a hála,ezt megérte.Az augusztus 19-i bejegyzésemben láthatjátok őt Dániellel,az öcsémmel együtt és az ő virágos udvarukat,gyönyörü házukat.Most egyedül marad az öcsém ebben a szép otthonban.De mégsem egyedül ! Az Úrral !
Manci örömmel nyugtázta legutóbbi beszélgetésünkkor,hogy az ő betegségének legnagyobb áldása számára az,hogy az öcsém megtért.Annyira szereti őt és az Urat elsősorban.
Milyen jó annak aki hisz az Úr Jézusban !Az elválás fájdalmában ott a vigasztalás,hogy csak még egy kevés idő,és újra találkozunk az Úrnál s mindörökké együtt leszünk Vele és azokkal akik már előrementek.

6 megjegyzés:

Tündi Dajka írta...

Én is nagyon szerettem Mancika nénit, nagyon sok kedves emlék marad utánna

Maresz írta...

Én a Hargitán ismertem meg Manci nénit. Nem felejtem el a vidámságát, ahogy fogadott minket. soha nem múlasztotta el, hogy a szüleimről és vásárhelyi ismerőseiről érdeklődjön. Hiányozni fog nekünk is...Őszinte részvétemet kivánom!

Borzasi Gyongyi es Sanyi írta...

Milyen jo hogy a Jordanon tul orokke az Ur Jezussal leszunk. Erot es Istentol kapott vigasztalast kivanunk az egesz csalad szamara.

Mária írta...

Őszinte részvétem. Sajnálom.

eunika_balog írta...

nekem nagyon hianyzik es mindig is fog nem is tudom mit fogok nelkule csinalni:(

Nelly írta...

A túrókrémet mi is tőle tanultuk amikor anyukám is segédkezett a konyhán egy gyerek héten, de már jó régen!
Isten vígasztalását kívánom az egész családnak - jó megmaradni a találkozás reményében, ahol a legcsodálatosab hely van számunkra készítve.