2009. július 4., szombat

Csupa öröm a táborban lenni !


Nagy érdeklődéssel hallgattuk az elmúlt napokban Kornya Mihály úttörő életrajzát,munkásságát képekkel illusztrálva.A képeket Borzási Mirjám készitette (grafika).A misszióstörténetet Kornyáról Borzási Johanna mondta el.Élvezettel hallgattuk.Borzási Tábita az énekszolgálatokban segédkezett.
Az édesanyjuk Márta vezette és szervezte a többi tanitóval együtt a programokat.Milyen szép és jó dolog,mikor az anyuka a lányaival igy együtt tud dolgozni.
De nem hagyhatom szó nélkül azt sem,hogy az unokatestvérük Péter milyen szépen vezette az énekléseket! A zenei szolgálatban sokat jelentett az ő tudása és kitartása.
Alkalmam adódott elbeszélgetni Kiss Adinával is ( váradi óvónő).Már rég vártam a találkozást vele.Ő pedig gyerekkori emlékeimről és gyermekeim gyermekkoráról faggatott........A Tarzan teraszon a csend alkalmas volt arra,hogy Isten elé jöjjünk háladással és kéréseinkkel is.

4 megjegyzés:

Adina írta...

Én is nagyon vártam már a találkozást, és nagyon-nagyon örültem a beszélgetésnek is. Köszönök mindent Annasku néninek és Ernő bácsinak is.
Az éjjel 1-2 között értünk haza. Olyan jó volt fent lenni a Hrgitán, látni Isten munkáját a gyermekek és a mi életünkben is. Igazi feltöltődés volt ez a táborozás. Holnap szeretnénk a gyülekezetben beszámolni a gyermekekkel. Akik megtértek, bizonyságot fognak tenni. Áldott legyen a MI URUNK, ÖRÖKKÉ!!!
Szép és áldott hétvégét kívánok... :)

Klári B. írta...

En is szivesen olvasnek ilyen regi beszamolokat gyermekkorrol es az anyasagrol. :)

Névtelen írta...

ISTEN ALDASAT KIVANOM A TABOR MINDEN MUNKASARA ES SEGITOIRE .NAGYON JO OTT LENNI.MI IS NAGYON VARJUK MAR HOGY MENJUNK.ADDIG IS NAGYON SZIVESEN OLVASUK ANNUKA NENI BESZAMOLOIT.GIZI

Adina írta...

Egy meglepetésem van Annuska néni számára a bloggomon, Továbbadom... bejegyzésnél...