2009. június 26., péntek

Emlékezés szeretett fiunkra BARNABÁSRA



Barnabás ekkor már tolókocsiban volt.Kb.11 éves lehetett,amikoor ez a kép készült.
Az a szelid tekintet,az a mosoly olyan sokat mondott nekünk.
Nyolc évesen már élő hite volt.Összetört szivvel,bünbánó imával közeledett a kereszthez,Jézus Krisztushoz és bünbocsánatot nyert,új életet.
Attól kezdve tudta,hogy rövid földi élete ha elmulik,a mennyországban lesz örök lakhelye.
Elfogadta a betegségét,a közelgő halált és nem lázadozott Isten ellen.Kereste ,s imádkozott azért,hogy minden napja hasznosan teljen el.És úgy volt.Halála előtt egy néhány héttel bizonyságot tett
600 ember előtt arról a békességről,ami a szivében van.Akkor volt a Táborban felépült Kápolna megnyitója..És hogy az ő élete a vége felé tart....
Nagy az öröme,hogy láthatja az új épületet,de még nagyobb öröm lesz a mennyben,ahol dicsőithetjük Istent.Azt is elmondta,hogy a békességet az Úr Jézustól kapta.
E földi életben nehéz,de megéri BENNE bizni.Lehet,sokat kell szenvednünk,de ezáltal sok dolgot meg lehet tanulni.Nem hiábavaló a szenvedés !Aki kitart mindvégig ,az megkapja a jutalmat.
Kivánom,hogy mindenki megtapasztalja ,milyen ez az öröm és békesség!
/idézet a bizonyságtételéből mely elhangzott 2001 május 21-én/

4 megjegyzés:

Siko Margit írta...

Vissza emlekszem mikor bizonysagot
tett es meg egy alkalomal baroton is halotam sokat jelentet nekem akkor es meg ma se felejtetem el .

Budai Evódia írta...

ó az a nap tisztán bennem van...ahogyan elmondta szerényen de biztosan, amit akart. és az a nap is, amikor elment. nem tudom miért, de én nem készültem fel rá. úgy nőttem fel, hogy ő rövid ideig lesz velünk. nagyon megszoktam ezt a gondolatot, ezért nehéz volt nekem felfogni, hogy tényleg itthagyott. még annyit szerettem volna vele megtapasztalni az életben... ezért én a temetésen nagyon nagyon sírtam. természetesen fáradt is voltam, mert pontosan egy tinihét vezetése után voltunk. ha a Mike József által írt versenypályás éneket éneklik, most is mindig meghatódom. előjön az öcsém emléke. DE NEKI CSAK EGY SZEMPILLANTÁS, ÉS TALÁLKOZUNK! Nagyon várom én is...

Kónyairénke írta...

Ez a bejegyzes engem is emlekeztet a Barnabas temetesere,unnep volt az alkalom ott is meg a menyben is.Csodaltam azt az erot amit Isten adott Ernonek akkor meg az egesz csaladra visszaemlekszem ,kulonosen Rad draga Annuska neked is fajdalmas volt az elvalas Barnabastol de Gyoztes lett!!Aldott legyen az Ur!En is hiszem hogy talakozunk a mennyben Barnabassal.

terike írta...

Ámen! Nagyon megható bizonyság a gyermeked élete. Sokszor én is úgy vagyok, hogy így rokkantan is tud engem használni az Úr Jézus. Nem is zúgolódom azon, ha nehéz a helyzetem, mert mindenkor ad erőt az Úr. Legyen az Úr Jézusé a dicsősség mindenért.