2009. május 25., hétfő

Óh,mily csodálatos !

Óh, mily csodálatos,ha arra gondolok,
Hogy Jézus szeret engem......

Egy ismert ének szövegéből idéztem a fenti sorokat.Ad az Úr nekünk meglepő módon ajándéktalálkozásokat.Hogy miért jutott ez eszembe?Képzeljétek,a zilahi konferencián akiről megemlékeztem az előadás során,hogy olyannak láttam őt,mintha az Úr Jézus lett volna a mi otthonunkban vendégként.....hát az Úr most elém hozta Békésen e kedves testvér fiát. Tivadarnak hivják.Úgy hasonlit az édesapjára !És a lányai is olyan szelídek! Volt kitől példát vegyenek.
De mi a családi név?Az előadás során hallottátok ezt a nevet.
Ki találja ki leghamarabb?

Még csak annyit,hogy az elmúlt napokban amikor arról volt szó a NŐI CSENDESNAPOKON itt a HARGITÁN,hogy emlékezzünk olyan személyekre akikre felnézhettünk,mert szelídek voltak,eszembe jutott többek között(mert több is volt) a fent rejtjelesen idézett testvér sógora,aki ma is él,de nem itt a mi kontinensünkön.Ő nagyon sokat tett az erdélyi gyerekek és fiatalok megtérése érdekében (anyagi és szellemi áldozat).Hálát adtam érte,és imádkoztam a gyógyulásáért is,mert most nagy beteg....Hogy miről ismertem fel azt a mély szelídséget és alázatot,mely benne van,azt rövidesen leirom,ha meglesz a megfejtés.

3 megjegyzés:

iri írta...

Orvendek hogy ilyen oromben volt reszed.

Evódia írta...

Szegedi bácsi volt és ráadásul még ajándékot is kapott Annuska néni;)

Evódia írta...

ez aztán a meglepetés...nem is tudom elképzelni, hogy egy névért, hogyan kaphatok ajándékba egy hetet...csak úgy... nagyon örülök neki Annuska néni. épp a múlt héten fontolgattam, hogy menjek-e vagy sem a táborba...az azért kérdés előttem, hogy amikor jelentkezek a többiekkel, akkor előleget sem kell leadjak?előre köszönöm a lehetőség felajánlását.nagyon hasznos és igazán értékes ajándék.