2009. február 1., vasárnap

Marosvásárhelyen január elején


Közel egy hónapja,hogy készült ez a kép a vásárhelyi bapt.imaház kistermében.Még akkor elég jól éreztem magam fizikailag (lelkileg mégjobban).Aztán ahogy hazajöttünk ,azóta legtöbbet bent vagyok a házban szobafogságban.(krónikus arcüreggyulladás miatt,vagy éppen homloküreggyulladás?) Ha kilépek a házból hidegallergiám keletkezik.Ez azzal jár,hogy erősen fáj a fejem és elkezd vérezni az orrom Most éppen egyedül vagyok itthon,mert a férjem elutazott Novák Zsolttal együtt,feleségével és a kislányával Renátával Brassóba és Hétfaluba evangélizációs szolgálatra.

A férjemnek meg napok óta a fogával van gondja.Csütörtökön elvitte Barna testvér a Vlahitai fogászatra,ott kifúrták a fogát,és valamennyi genny kijött belőle,de nem egészen,mert újra elkezdett fájni és csak adtam egyre-másra az algocalmin inekciót,hogy tudjon valahogy létezni...birja ki az utat Brassóig.Ott meg már meg volt beszélve Vásárhelyi Mózessel a fogorvossal,hogy kéz alá veszi és megnézi mit lehet tenni.Már azóta jobban van(beszéltem vele)Mózes -a fogorvos testvérünk gyógykezelte a beteg fogat ,betömte és elmult a fájdalom.Hála az Úrnak.
Hát ez van ! Kisebb-nagyobb bajaink...de mindezek fele.tt diadalmaskodunk Az által Aki minket nagyon szeret.Ő a mi Pásztorunk,segitségünk,Szabaditónk JÉZUS KRISZTUS.
A szenvedés kalapácsa új dallamot csal ki a bánat üllőjéből.(C.H.Spurgeon)

5 megjegyzés:

iri írta...

Milyen jo draga testvernom hogy errol bizonyosak lehetunk,bajaink szenvedeseink kozepette.Kivanom hogy az Ur magara vegey ezeket az allergias problemakat,s orvendhess a kinti setaknak.

Maresz írta...

Gyógyulást kivánok Annuska néninek.

Salomé írta...

Az Úr hordozza Annuska néniéket, gyógyítgassa kegyelméből. Puszilom, Adina

iri írta...

Ujbol probalkozom.En is kivanom a gyogyulast s nemcsak hanem kerem a Menynek es Foldnek Urat hogy gyogyulasra nyujtsa ki kezet.

marty írta...

Nálunk Tibor küszködik sokszor az arcüreggyulladással, ő lámpával melegíti az arcát és segíteni szokott. Mi is gyógyulást kívánunk Annuska néniéknek.