2009. január 15., csütörtök

Vendégek.....

Hála az Úrnak,itt a Hargitán télen is mozgalmas az élet.Nem vagyunk elszigetelve.Itt is felkeresnek a vendégek,és ez olyan jó.Nem vagyunk elfelejtve.
Ma hozzánk érkezett, és gondolom egy-két vagy több nap itt marad nálunk egy fiatal lány Brassóból és egy idős testvér Kolozsvárról.Egyik keletről,a másik nyugatról.Egyiket lelkigondozni kell,másik jött,hogy megerősödjön és a mi kezeinket is megerősitse az Úrban.Testvérünk sok próbán ment keresztül,de valamennyiböl kisegitette az ÚR.Jó volt emlékezni az Ur csodatetteire és együtt imádkozni,dicsőiteni Őt.Ez a testvér és felesége vendégszeretetéröl ismert sokak elött,határon túl is.És nemcsak valamikor hajdanán,hanem még most is....Áldott legyen az Úr.
Ma egy újabb igéretet kaptam.Hunor utánanéz ,mi a gond az internetkapcsolattal.Jelenleg vodafonos mobilinternetem van.Ez is jó szükség esetén,csak nagyon lassú ....(gyenge a jel).Pl.egy képet,ha fel akarok tenni, 8-1o percbe kerül mig letölti és elküldi.
Tehát ha jó netkapcsolatotok van, és ezt jóra tudjátok felhasználni ,adjatok hálát érte.Tettétek-e már?

3 megjegyzés:

iri írta...

Hat igen en nagyon halas vagyok ezert,mert neha eleg egyedul vagyok s jo olvasni benneteket.Orulok h ilykeppen is jelt adhatsz kedves testverno,az Ur segitsen meg h helyre jojjon a vonal.Bizonyara sokan varjak.Szeretettel Irenke

Maresz írta...

Igen.:))

Tündi Dajka írta...

A Harghita mindig gyönyörű, télen-nyáron. Nem is tudtam, hogy visszaköltöztek Annuskanéniék a Harghitára... ami a netet illeti, nekem is vodafonom van, én sem vagyok vele megelégedve, de jobb mint semmi :) További szép hetet!