2009. január 26., hétfő

Öröm a mennyben ,öröm a földön is

Szerettem volna legalább egy képpel ilusztralni,miről is van szó,de sajnos képet nem tudok felrakni a gyenge netkapcsolat miatt,ugyhogy marad a szöveg....
Örömteli vasárnapunk volt.Gyergyóban voltunk délelött,délután pedig Csikszeredaban.
Gyergyóban megmozdult a viz a bemeritő medencében.A mi szivünk is megmozdult és betelt ujjongással amikor megláttuk a négy fehérruhást,akik a tavalyi sátoros evangelizació gyümölcsei.Novák Zsolt misszionarus testvérünknek egy hónappal ezelőtt volt a szolgálatra való felavatása,s most már megvolt az elsö bemeritési alkalma,söt még ezenfelül gyerekbemutatás is délután...(Egyik bemeritkezönek ÉVÁnak az unokája)
Király Barnabás és Kui Bálint testvérünk buzditott imára,majd Simon András testvér hirdetett igét .Az Ur Jézus bemeritkezése volt a téma ,mi a bemeritkezes ,miert kell bemeritkezni ,következésképp :Aki hiszen és megkeresztelkedik,üdvözül.
Zsolt testvér végezte a bemeritest,ezek után a férjem szolgált az igével megtérésre hivogatva.Úrvacsorával zártuk a délelötti istentiszteletet együtt az új tagokkal.A Szilágyi étteremben ebédeltünk mindazokkal ,akik elfogadták a meghivást.Kitünő ellátásban részesültünk.Legyen áldott az Ur minden jóért,gondviseléséért,csodáiért amit itt cselekszik Gyergyóban és a széles világon.ÁMEN !


4 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

ez igazi örömhír!

Maresz írta...

Dicsőség az Úrnak, hogy a nehézségek ellenére is vannak megtérések Gyergyóban!

Siko Margit írta...

Milyen csodalatos az Ure a dicsoseg legyen meg sok ilyen mindenhol

Névtelen írta...

A gyegyói bemerítési ünnepséget meglehet tekinteni a gyülekezet honlapján és a gyerek bemutatással együtt. A bemerítés pillanatai a közösségi videók alatt láthatok rövid videón.
Hálásak vagyunk az Úrnak a víz mozdulásért és hisszük hogy még sok alkalom lesz.
Honlapunk címe: http://www.lelekmentok.extra.hu/
Mezei Attila